Easter bliss

lauantai 22. syyskuuta 2012

Sammakkoprinsessa


Taas viime tingassa osallistumassa Magnoliahaasteeseen. Haasteessa #110 oli aiheena luonnos.
DT- kortit olivat ihania, mutta niitäkin enemmän tällä kertaa mua inspiroi ystäväni haasteeseen tekemä kortti :). Ainakin kakkupaperi oli sellainen liikkeelle paneva voima :D. Mulla kun ei kakku paperia ole, käytin Nellie Snellen stanssia. Kuvan stanssasin sarjaan kuuluvalla ympyrällä. Kulman roosa helmiäiskartonki näytti tylsältä tässä kortissa suorilla reunoilla. Leikkasin siis X-cutin reunaleikkurilla tuon palan kahdelta reunalta. Kulmaakin yritin erikseen. Eihän se niin hyvin tullu, ku olis voinu erillisellä kulmaleikkurilla tulla, mut kelpaa mulle :).
 Yläosan kolme perhosta muodostuvat kahdesta osasta. Leikkasin ensin samasta kartongista, kuin ton kulman, kolme perhosta semmosella pienellä "merkittömällä" leikkurilla. Koska perhoset ei mun mielestä erottunu tarpeeksi taustasta, ajattelin laittaa niihin vielä timantteja. Kun ettin näitä timantteja, löysinkin nuo valkoiset laserleikatut perhoset. Iskin siis sittenkin ne niiden vaaleanpunaisten päälle. Tästä kuvasta sitä ei oikein hyvin näe ja kaiken lisäksi salaman ansiosta ne alimmaiset perhoset säihkyy tualta valkoisten alta :D.

Kuvan oon leimannut toiselta ystävältä :). Värittelin copiceilla. Siivissä on vain reunoilla blenderillä vaalennettua vihreää ja keltaista. Ja kuvassa näyttävät sinisiltä siksi, kun peitin ne vielä kokonaan hileellä :).
Sammakkopaperi on Magnolian.

Niin, munhan piti istua tähän askartelupöydän ääreen kirjoittamaan tänne blogiin, tällä koneella kun oli tieto, mitä tarvin edellisessä postauksessa. Mutta ensin syntyikin tämä kortti :D.

3 kommenttia: