Easter bliss

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kolmas kerta toden sanoo - ainakin tällä kertaa

 
Osallistun tällä Jehkottaren haasteeseen. Kyllähän meinas tihkaasta tämän kans. Ensimmäisen kohtaloksi koitui väärään paikkaan tipahtanut leima musteineen ja toisesta unohtui yksi taitos.
 
Vaalean violetti paperi on digipaperi ja siinä on ruusukuviointi. Tummemmat leimasin itse. Ensimmäisessä kapeassa osassa on kiekuraleimasimella leimattu molemmista suunnista samalla leimalla. Tuossa isoimmassa välissä on käytetty samaa kiekuraa. Kiekurat on leimattu samalla valkoisella musteella, millä koitin mustettaa noita paperin reunojakin. Valkoiset perhoset, Onnea-sana sekä punertavan violetit perhoset on leimatu ensin versamarkilla ja päälle kohojauhetta. Perhosia löytyi valmiiksi stanssattuna, samoin tuo sydän, johon ajattelin kirjoittaa saajalle vielä onnittelut ja meidän nimet.
 
Tässä se, josta unohtui yksi taitos. Näin se ei mua haittaa, mut en viittiny sillä tähän haasteeseen osallistua.
Mulla ei oo käytössä mitään nuuttaamiseen tarkoitettua välinettä, vaan ihan viivoittimella ja vanhalla lyijytäytekynällä homma hoituu. Tähänkin olin kyllä merkannut kohdan, mistä nuutataan, mutta jäi sitten se yks viiva vetämättä.
Pilkkupaperi tässäkin digipaperi.
 
 
Lähikuvaa tosta isosta kukasta ja kiekurasta. Ovat sellaista ihanaa kiiltävää kartonkia, eikä se näkynyt kunnolla tuossa isommassa kuvassa :).
 

1 kommentti: