Easter bliss

perjantai 14. syyskuuta 2012

Amerikkalainen merirosvo :D

 
Olen jo pitkään halunnut toteuttaa kortin näillä kirkkailla väreillä. Niistä syntyikin tämä merirosvo-nalle. Ja väreistä ja kuvioista päätellen Amerikkalainen sellainen ;). Tai ainakin mulle tulee ekana mieleen.
Nalle on LOTV:in ihana leima. Kuvan värittelin copiceilla. Aika montaa sävyä käytin ystävältä, oma värivarasto kun oli kortin tekoaikaan toosi suppea ja vaikka onkin kasvanut sen jälkeen, ei vieläkään ole kaikkia näitä sävyjä.
Valkoiselle kartongille liimasin kaksi suikaletta punaista kartonkia. Ylös, alas ja keskelle laitoin masking-teippiä. Nallen taakse leikkasin tähden ja stanssasin kirjaimet sinisestä kartongista. Kaikkien noiden reunoihin sivelin hieman valkoista mustetta.
Koristeeksi vielä muutamat tähdet, ja valmista tuli!
Noi tähdet eivät aluksi meinanneet muuttaa meille ollenkaan. Isomman tytön kanssa käytiin paperinauhassa ja hän olisi halunnut ostaa ne omiin askarteluihinsa. No, mulla ei ollut hirveesti rahaa siinä vaiheessa ja tähdet jäi kauppaan. Mutta kun tämä kortti syntyi, se suorastaan huusi tähtiä kaverikseen. Pakkohan ne oli sitten siältä hakia :D

1 kommentti: