Easter bliss

lauantai 15. syyskuuta 2012

Magnoliahaaste #109 - One layer 
Magnoliahaasteessa oli tällä kertaa aiheena One layer- eli vain yksi kerros. Kortti onkin leimattu suoraan korttipohjalle.
Mä vähän innostuin, vaikken tieräkkään onko tämä mun juttu :D. Nämä kuuset olivat valmiiksi tulleista mielestäni onnistuneimmat.
Leimasin siis mustalla mankun kuuset ja tekstin, sekä Distressin musteella siniset mankun lumihiutaleet. Samaa sinistä sipaisin vähän kuusiinkin. Kuusien oksille liimasin lisäksi valkoista fun flockia eli sitä samettimaista juttua :P. Muutamaan oksaan laitoin joka kuuseen You Do:n samantapaista ainetta, mutta siinä on hileitä mukana.
 
Tämä lyhtykortti syntyi ensimmäisenä näistä korteista. Lyhtyleima on tullut joskus Stampclubin paketista, enkä muista oonko sitä ikinä käyttäny. Värittelyt tuotti hieman päänvaivaa. Korttipohja kun on sileä, eikä kestä juurikaan vettä ja copicit tulee läpi. Tähän käytin puuvärejä, jotka lainasin tyttäreltä. Omat tavis puuvärit kun oli hukassa.
 
No, olihan mun kumminkin pakko kokeilla niitä copicejakin... Tulihan ne läpi, mut voishan toiselle puolelle liimata jotain? Vai haittaakse läpimeni? Leimasin vaan versafinella, kun ajatus oli käyttää distressejä värittämiseen. Mulla vaan ei oo vielä olemassa siitä mitään punaista väriä. Reunat ja alaosan Inkadinkadon kiekuran leimasin Mementon punaisella Lady Bug- sävyllä.
 
 
Tähän leimailtu Mankun lumihiutaleita kahdella eri Distressin sävyllä. Muutama hiutale sai päälleen vielä hilekerroksen.
 
Omaan silmään kivoimmilta näyttää noi siniset kortit :).
 
 

2 kommenttia:

  1. Täälähän on innostuttu urakalla! Mahtavaa! Tosi ihania kortteja olet saanut aikaan!!!

    VastaaPoista