Easter bliss

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa kirjarasia


Ystäväni täytti pyöreitä ja lahjan mukana annoin hänelle tämän kirjarasian. Aika harvoin tulee tehtyä ruskean sävyisiä kortteja, mutta koska ystäväni pitää siitä väristä, päätin yrittää.
Ruskeiden papereiden puutteessa tein tuon taustapaperin itse. Reunoihin laitoin musteenlevittimellä Versafinen ruskeaa, mikä ei ole vesiliukoista. Sitten laitoin suoraan mustetyynystä Distressin Old paper- sävyä ja suihkuttelin paperin ihan märäksi. Sitten puhaltelin paperin kuivaksi. Tuon taustan tekstileiman embossasin Distressin kohojauheella. Sehän on vähän raemaista, joten teksti jäi karheaksi. Muutama kiekura ja kukka vielä leimattu lisäksi.

Mankun tytön takana olevan vaaleanruskean helmiäiskartongin reunoihin leimailin valkoisella kiekuroita. Käytin samaa leimaa ympäriinsä, mutta leimalin sitä vähän eripäin eri kohtiin.
Lisäksi vielä mankun ruskeasta helmiäiskartongista stanssattu pilvireuna, pitsiä,  puolihelmiä, erilaisia kukkasia, vähän heteitä ja ja nuo kukkien takaa vähän pilkottavat ruskeat jutut on tehty yhdellä reunaleikkurilla. Multa kun puuttuu stansseista noita kiekurajuttuja, niin pitää vähän soveltaa :). Vielä ympyräleimalla onnentoivotukset.
Kirjan sulkemista varten laiton melko leveän valkoisen organzanauhan.


Tästä kuvasta näkyy paremmin etukannen kerroksellisuus.

Takakansi ja kirjan pääty on tehty ruskeasta helmiäiskartongista, jonka kohokuvioin. Takakannen sizzixin levyllä ja pääty cuttiksen kapealla kohokuvointikansiolla. Molempien reunaan sivelty valkoista mustetta.


Tässä vielä rasia sisältä. Koukeroleima sama, kuin millä leimailin etukannessa olevan vaaleanruskean helmiäiskartongin reunan. Pitsireunat leikelty X-cutin reunaleikkurilla.
Koko kirja on sisältä ja ulkoa valkoisien osien reunoilta mustetettu Distressin Old Paper- sävyllä.

Tämä taisi olla toinen tälläinen rasia, minkä olen tehnyt ja edellisestäkin on varmaan kohta pari vuotta. Sitä keskittyy monesti tekemään aina niitä peruskortteja ja unohtaa kaikki tämmöset kivat jutut :).


1 kommentti: