Easter bliss

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tekniikka10 seiska


Seiskassa aiheena oli distressattu tausta. Sitä on tullut testattua ennekin. Tässä kortissa ei ole yhtäkään valmista paperia, vaan kaikki on lähtösin valkoisesta perus vesivärikartongista. Pohjaan levitin musteenlevittimellä musteen ja leimasin tähtiä päälle. Sitten suihkutin paperin märäksi vedellä, johon olin lisännyt perfect pearlsia. Poikittainen paperi tehty samalla tyylillä alimmaisen kanssa, kastelun vain jätin pois. Niin ja onhan sävy eri. Vaunukuvat leikattu ja kohokuvioitu cuttiksen mukana tulleilla tarvikkeilla. Pääsi nekin parin vuoden jälkeen käyttöön :D.
Kukat oon taas yrittänyt itse kyhätä. Tällä kertaa käytin 4 leikkurilla leikattua kukkaa. Nyt muistin, että mullahan on pallopää- työkalu semmosesta kohokuviointitaulusta ja sillä softiksen päällä pyörittelin nuo kukat. Siniset saaneet värinsä musteenlevittimellä. Samoin sipaisin sitä vähän lehtiinkin.
Leimana jälleen Lily of the Valleyn iihana vauvaleima. Tällä kertaa toteutettu 3D:nä. Hieman se jopa kuvasta näkyy, sopivasti kuvattaessa valokin tuli vasemmalta :). Väritykset copiceilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti