Easter bliss

torstai 26. huhtikuuta 2012

Teekniikka10 viitonen

Tässä haasteessa leimattiin kloriitilla. Tällä osallistuin

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa

Magnolian sydämen leimasin Tiimarin kartongille. Tässä tekniikassa ei kannata valita kovin yksityiskohtaista leimasinta. Niin kuin näkyy, ei ne yksityiskohdat tule esille, kun kloriitti leviää koko alueelle.
Tässä kortissa myös ekat kukkakokeilut. Viime aikoina on tullut katteltua youtubesta erilaisia askarteluvideoita ja noita kukkavideoitakin siellä on vaikka millä mitalla. Tais olla ihan suomalainen video, mistä näihin otin mallia. Näihin on käytety 3 leikkurilla tehtyä kuviota/ kukka. Kynän pyöreällä päällä softiksen päällä pyöristin noita. Yksi kukka on kieputettu keskusaksi ja kaksi muuta vähän vähemmän kieputettu. Valkoisesta paperista leikkasin ja väriä saivat musteenlevittimestä. Suihkutin nämä myös glimmer mistillä, semmosella vaalealla, mutta ei näy kuvassa.
Kokeilut jatkuu...

Ai niin, meinas unohtua!
Tein tuohon haasteeseen alunperin toisen kortin. Mutta hylkäsin sen, tässä näette miksi...


Ei meinaan näy juuri ollenkaan tuo kloriitilla leimattu osuus. Samaa kenkäleimaa olen käyttänyt kuin taustassa embossatussa kuviossa. Tämä oli esselte- merkkistä kartonkia ja ei purru kloriitti tähän, ei...
Koska mallikorteissa kuviot näkyi paljon paremmin, päätin koittaa toista kartonkia ja sehän toimi!

Tätä sitten hieman vielä parantelin

Enkä siis tehnyt muuta, kuin leimasin valkoisella nuo kengät päälle. Mutta ei enää soveltunut tuohon haasteeseen.  Kuvassa värisävyt oikeammat, kuin ylemmässä. Eri aikaan kuvattu, niin valo ei ole ollut sama.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti