Easter bliss

perjantai 6. huhtikuuta 2012

P*skarteluhaaste 136#

Päätin pitkästä aikaa ottaa osaa paskikseen. Kun kerta on korteille tarve, niin voihan sen samalla tehdä haasteeseen :). Nyt aiheena oli Teippiä ja Perhosia.
Perhoset ei tuota vaikeuksia sitten pätkääkään, mutta teippi! Mitä mä tohon tungen, oli eka ajatus. No, paperit on kiinnitetty teipillä, mut se ei taida tällä kertaa riittää... Enkä sitten keksiny muuta, kuin tuon nauhan, jossa oli teippi valmiina. Toivottavasti se kelpuutetaan :). Perhosia toisessa paperissa ja muutama laserleikattu lentelee mukana myös.

Magnolian leima ja paperit. ainoastaan pitsireunainen paperi on joku tavallinen valkoinen kartonki, mihin tein mun uudella leikkurilla no reunat :). Leimakuva on aiemmin väritetty ja ollut äälläkin esillä. Inktenseillä väritetty ja hilettä löytyy kruunusta ja hamosesta. Struktuuripastaa tuli siveltyä paperien ja korttipohjan reunoihin.
Jotenkin mulla on nyt hukassa näitten Magnolia-korttien teko...Ajatus ei vaan kulje, tai ainakaan en oo kovin tyytyväinen lopputulokseen. Mut tällä mennään tällä kertaa.

2 kommenttia:

 1. Oi kuinka nätti:)

  Liityn lukijaksesi, meillä on hyvin saman ikäiset lapsoset!:)On se välillä haastavaa järjestää aikaa itsellekkin, kahden pienen kanssa..;)

  Mukavaa pääsiäistä!:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa hempeilyä täällä :)
  Kaunis :)

  VastaaPoista