Easter bliss

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pelaaja- poitsut
Tämä Lily of the Valleyn leima taitaa sopia lähes jokaiselle pojalle ala-asteelta lähtien :D. Teinkin siitä jo kahdelle pelien seurassa viihtyvälle nuorelle miehelle kortit. Kuvat olen väritänyt samaan aikaan Inktenseillä, mutta korttien kokoamisessa oli viikon väli.

Ensimmäisen kortin kanssa ei taas hirveesti asettelu ja koristeet sytyttäneet. Aika yksinkertaisella linjalla taas. Kirjaimet kyllä keksin embossata läpinäkyvällä. Sormet paloi, eikä lopputuloskaan miellyttänyt, niin pistin sitten glossyn siihen päälle. Sit oli hyvä :).

Toisen kortin kanssa olikin sitten draivi päällä :D. Tein tekniikka10:iin niitä tähtiä, niin uitinpa sitten samaan syssyyn nuo kartongista punchatut autotkin uteessa. Sitten paperit ja käytinpä taas teippiä koristeena :). Onnea- sanan alla olevat tähdet eivät kuuluneet suunnitelmiin, mutta hätähousuna sain sotkettua mustetta leiman reunasta sanan alle, joten piti koittaa sitä peittää. Koskahan sitä oppis tarkistamaan sen leiman, ennen ku lätkääsöö sen paperille??

En asiaa ajatellu, kun kortteja tein, mutta nehän hieman muistuttaa toisiaan noiden paperien asettelun osalta. Toisessa keskipaperi on vaan vähän leveämpi ja kuvat eri muotoiset ja hieman eri kohdissa.

1 kommentti:

  1. Hei! Voi kun ihania kortteja oot saanut aikaiseksi. Ja ostokset päässeet käyttöön. ;)
    Miten muuten onnistui se uteen ja kutistemuovin lämmittäminen käytännössä?

    VastaaPoista