Easter bliss

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vielä toinen...

Sunnuntaista on näköjään tulossa askartelupäiväni :). Viime viikolla syntyi kaksi korttia ja sama tänään. Edellisen postauksen P*skis-kortin lisäksi tein toisenkin synttärikortin. Tämä ihan omasta päästä ja omalla mallilla. Tässä taas käytin digileimaa (pitäiskö antaa lupaus, etten käytä niitäkään ennen kuin ne valmiiksi leimatut on käytetty?? Entä jos ei millään löydy valmiina sopivaa? :D) Tällä kertaa korttiin pääsi Dustin Piken lohikäärme. Muistaakseni tämä on ollut hänellä joskus ilmais-kuvana (freebie).

 Että tästä ekasta kuvasta tuli taas pimeä! Ja tätäkin yritin vähän käsitellä kirkkaammaksi...Onneksi toisessa värit ovat lähempänä oikeaa.

Tein pitkästä aikaa tagi-kortin. Tuli siis käytettyä myös eyelettiä pitkästä aikaa. Onnea- sanan kirjaimet on tehty Tim Holzin- stanssilla ja pilvet taustaan musteenlevittimen avulla. Väritykset vesiväreillä. Meinas muuten olla vaikeuksia hiukan ton varjostuksen kanssa :D. Koristukset on taas vähä laihanpuoleisia, mutta tähän ajattelin niin sopivankin, kun tuo kuva on itsestään jo niin iso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti