Easter bliss

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

PaaPiin bambi

Joko olet vieraillut Paapiin blogissa? Tai putiikissa?
Siellä myydään itse painettuja ja ommeltuja iihania tuotteita. Uutena juttuna on Tee-se-itse-paketit. Ensimmäisenä niistä bambi, johon ihastuin jo joskus syksyllä ( Hups, bambeja olikin jo viime kesäkuussa esittelyssä), kun Anniinan niitä blogissa esitteli. Ennemmin niitä ei ole ollut myynniissä ja nyt tosiaan tuona TSI- pakettina ja on tulossa vielä valmiinakin.

Postilaatikko kolahti tiistaina, ja mikä sen parempaa tekemistä lomalla tälläisenä pakkaspäivänä olisikaan, kuin käsillä tekeminen. Osat leikkasin aamupäivästä (jolloin tytär kyseli koko ajan "äiti, joko se on valmis?" :D) ja koneen surautin käyntiin, kun sain neidin päikkäreille ja itsekin sieltä heräilin ;). Ei tainnu tulla ihan niin siistiä jälkeä, kuin mitä olis valmiina tilattu bambi ollu, mutta ehkä mä tän kelpuutan. Tytär ainakin ;).Hieman on meidän bambilla leveä tuo haara-asento, mut eikö se leikkeihin ja halittavaksi ole ihan hyvä kumminkin. Bambia on saatavana myös mustana ja pinkkinä, molemmat tahtoisin. Mulla onkin suunnitelmissa nyt, kun tuosta sain nuo kaavat, niin testata bambia velourista, ehkäpä juuri noilla väreillä ;). Niin ja taitaa olla pakko koittaa myös jostain Tilda-kankaastakin. Onkohan meillä kohta lauma bambeja :D...

1 kommentti:

  1. Hei! Kivaa löytää näitä bambeja jo jostain valmiiksi tehtynä. Hyvinhän se onnistui! :) Tulehan vinkkaamaan blogiini kun olet kokeillut muita kankaita. Hauska nähdä millaisia syntyy. Tuohon haara-asentoon auttaa muuten kun jättää sen pyllyosan vähän laihemmalle täytteelle ja muotoilee samalla kun täyttää. :)

    VastaaPoista