Easter bliss

torstai 6. tammikuuta 2011

Kortteja miehelle

Miten tää miesten korttien tekeminen onkin aina näin vaikeeta. Anoppi tilasi 60 v. täyttävälle miehelle kortin. Eikä mulla tietenkään meinannu olla mitään sopivaa kuvaa... Piti taas turvautua digileimoihin. Tein kaksi korttia, mistä anoppi saa sit valita.

Täs ekas olis taas käyty shoppailemas Karens Doodlesilla. Väritykset vesiväreillä. En edes tiedä kalastaako sankari, mut eikö melkein kaikki miehet? Edes vähän? En nyt tiedä miksi tätä korttimallia sanotaan, mistä on tuo kansi käännetty näin, mutta ajattelin sellaista kokeilla, kun olen niitä nähnyt blogeissa.


Tämän tein itse asiassa ensin. Juhlakalun työ on metsässä, eli siitä tämä kuva. En tainnut itse olla tähän kumminkaan ihan tyytyväinen, kun päätin tehdä toisenkin kortin. Vähä väkisin väännetty... No jos tää jää vielä ittelle, niin sitte mä taidan tähän jonku kuvan vielä lisätä (Tää tausta on Toread-peikkojen taustoja ja sellasen tähän vois iskeä) ja ottaa nuo numerot pois. Sopis sitte muilleki miehille.


Ps. Marika, jos näät tämän, niin voisin sulta parit Art Impressionin mies-kuvat ostaa (tai vaikka leimata jotain takas), jos viittisit mulle leimata ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti