Easter bliss

maanantai 31. tammikuuta 2011

Uusi laumanjäsen

No niin, tässä se tulee... Ensimmäinen bambikokeilu velourista. Sanoisinko, että verta, hikeä ja kyyneleitä... No ei ihan sentään, mutta takkuinen projekti joka tapauksessa. Oli meinaan paaaljon helpompi ommella kyseinen otus puuvillakankaasta kuin velourista. Kangas ei tahtonut pysyä paikallaan, vaikka kuinka neulasi. Erityisesti tuon mahapuolen ompelu tuotti tuskaa. Mutta bambi siitä silti tuli :D. 

Nyt syntyi pinkki bambi, vaikka ajatuksissa oli ensin musta. Mutta kuinka ollakaan, mustaa velouria ei ollutkaan tarpeeksi korkeaa palaa. Olen ostanut sitä lähinnä aplikaatioita ajatellen. Hmm, voisikohan yrittää vähän pienentää kaavaa ja tehdä siitä heiman pienemmän version...??

Tässä kuvassa näkyy aika hyvin sekin, että nuo suuosat ei sitten osuneet loppupeleissä kovin hyvin yhteen...Huomasin tämän vasta, kun käänsin työn. No, aina löytyy siis parannettavaa ja kai mun pitää yrittää tehdä näitä sit lisää ;). Tosin voisin ensin lepuuttaa vähän hermojani ja tehdä välillä jotain muuta :D. Siinäkin mielessä täytyy testiä tehdä toinenkin velourista, kun alunperin meinasin tehdä tuohon pyllynpäälle jonkin aplikaation, mutta tällä kertaa hermot petti noiden kasvojen kanssa ja jätin sitten loput aplikaatiot tekemättä.

Ihan söpis otus tuosta kumminkin tuli <3.

Ha-ha, tässä näkyy tämänkin bambin vielä leveämpi haara-asento :D. No, kangas on pehmoista ja vaikka jätinkin tämän hieman vähemmälle täytteelle, ei se tuohon seisontaan auttanut. Auttaiskohan tämän kankaan kanssa tukikangas? Luultavasti täytyy testata.

2 kommenttia:

  1. Voi kun hän on suloinen. Bambi liukkaalla jäällä jalat harottamassa. :) Minä olen kirjonut nuo silmät ja suut vasta valmiina niissä joita tein ennen tuota itsepainettua versiota.

    VastaaPoista
  2. ihana hellyttävä--
    kiitos vierailusta blogissani--laitoin sinne linkin siihen kortin taittelumalliin-

    VastaaPoista