Easter bliss

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Rippijuhlien aikaa


Kesä on rippijuhlien aikaa. Tässä yksi tilauksesta valmistunut kortti. Kuva on Magnolian ja leimailin sitä keväällä ystävältä :). Ristin reunoihin laitoin Stampendousin hileellä varustettua embossausjauhetta ja kuumensin. Muuten ristin värittelin copiceilla. Reunoihin laitoin chalksia. Myös teksti on embossattu, tällä kertaa kullalla.

Kortilla oli hieman kiire, joten ei jäänyt juuri aikaa miettiä. (tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin suurin kiire oli varmaan siinä, että kerrankin oli sopiva väli askarrella ilman pienintä osanottajaa, niin piti saada kanssa valmista aikaan :D)

Kukat laitoin kerrankin noin, että ruusu tuohon toisentyyppisen kukan päälle. Onkohan ollu vielä kertaakan mun kortissa noin? Ei jaksa muistaa. Nyhän mää vasta hokasin, että ylimmäisessä kukkaryhmässä on isompi toi alin kukka, kuin muissa ryhmissä :o. Pöh, tuanki ku olis kattonu paremmin, niin olis voinu asetella vähä toisella tapaa...

Kesä meinaa muutenkin olla sellaista aikaa, ettei meinaa maltaa olla sisällä. Ainakaan jos on pihalla ihana keli, niin kuin on tällä viikolla hyvin pitkälle ollu. En mä sinne vesisateella ja viileellä kaipaa, mutta kun aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta, eikä juuri tuule, niin voi ku mä nautin :)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti