Easter bliss

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Juhlia, juhlia

Tässä tulisi pari tilauksesta syntynyttä korttia.
Kuvat otettu tällä kertaa ihan kännykällä ja kokeilin ekaa kertaa testiksi ladattua photoshop Elementsiä. En ihan osannu viälä käyttää...


Ensin kastekortti tytölle. Taustan helmiäispaperin kohokuvion Cuttiksen omalla taskulla, nauhan alla oleva pitsireunainen kartonki leikattu X-Cutin leikkurilla.
Tossu- leima Art impressionin ja maskasin sen korttiin, eli leimassa vain yksi tossu. Piparireunat Spellbindersin stanssilla.
Koristeeksi puolihelmiä, nauhaa, haaraniitti rusetissa ja tutti roikkumaan :).


Tässä kortissa leimakuvana iihana LOTVin hääpari. Tämä leimattu ystävältä, mutta varmasti "joudun" hankkia tämän tai jonkun toisen hääparin sieltä ittellekin. Mä niiin tykkään :)).
Kuvan värittelin copiceilla. Piti hommata musta ja parit harmaat tussit, ku nää "häämiesten" puvut yleensä pakkaa olla mustia, niin pitäähän ne sit sen mukaan värittääkin :).
Nuo hääparin takana liehuvat hännät, ovat mielestäni ihan selvästi sulhasen frakin hännät, vaikka LOTVin inspiraatiosivuilta väritysvinkkejä katteltuanikin, oli hännät väritetty sopivaksi morsiamen pukuun. Mitäs muut ootte mieltä??

Taustapaperi kohokuvioitu Sizzixin jollain levyllä ja sudittu päälle vähän Brilliancen Moonlight white- mustetta. Sydän stanssattu Nellien stanssilla ja perhonen Cheery Lynnin stanssilla. Lisäksi nauhaa, haaraniitti, kukkasia ja parit puolihelmet. Niin ja ääriviivatarra.
 

2 kommenttia:

  1. Saatiin hääonnittelut tämän hienon kortin muodossa ja pitihän sitä tulla tänne katsomaan kun kortista blogin osoitekin löytyi! Paljon ihania kortteja! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kortit. Samaa mieltä sinun kanssa, kyllä ne selvästi on takin hännykset.

    VastaaPoista