Easter bliss

torstai 28. kesäkuuta 2012Hempukan blogissa on korttikeräys Seinäjoen Keskussairaalan keskosvauvoille. Kuvaa klikkaamalla pääset postaukseen ja saat lisätietoja. Vielä on aikaa tehdä kortti hyvän asian puolesta!
 Itsekin päätin osallistua, mutta on tällä hetkellä vähän hidasta tämä korttien teko. Nyt yksi valmiina ja neljään korttiin on kaikkiin tehtynä jo jotain, mutta valmiina eivät ole vielä ollenkaan.


Ylläriii! LOTVin norsu on päässyt tähän korttiin kuplia tekemään. Todella pikainen kokoaminen. Kuvan ehdin värittää edellisenä iltana ja kokosin sitten seuraavana päivänä flunssapotilaan ollessa päikkäreillä ja isomman neidin ollessa naapurissa hoitamassa kissanpentuja. Ah, ihana hiljaisuus ;).
Tämä kortti käy mielestäni tytölle ja pojalle, ainakin värien puolesta. Olen noita kortteja yritänyt tehdä niin, että olisi aina tyttö- ja poikaversiot. Tekstiä en osaa oikein kortteihin liittää, kun en tiedä missä tilanteissa kortteja osastolla annetaan. Paitsi kilojuhlia ainakin vissiin vietetään, joten ajatus onkin yhdestä parista tehdä 1KG- kortit :).
Niitä esille sitten, kunhan valmiiksi saan.

Aurinkoisempia päiviä kaikille!


1 kommentti: