Easter bliss

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Railakasta Juhannusta kaikille!

No meidän juhannus ei mitenkään erityisen railakas oo :D. Minä kun en voi juhlia aikuisten tyylillä tämän ison mahani ansiosta, niin vietetään sitte ihan vaan rauhallinen perhejuhannus. Hyvää ruokaa ja muuta herkkua ja yhdessäoloa.

Näytille tälläinen kesäinen kortti.Tässä on itse tehyt tausta. Musteenlevittimellä paria vihreää pohjaan ja tummemmalla vihreällä perhosia niin, että on tummempia ja haaleampia perhosia. Sellaisena tuo tausta odotti sopivaa korttia varmaan useamman kuukauden. Sitten kun innostuin niihin valmistujaiskortteihin embossaamaan sitä kimallusjauhetta, niin pistinpä sitten tähänkin samalla noiden tummimpien perhosten päälle :).

Kuvaa piti hetken miettiä. Päätin sitten tuhota vähän välillä noita 3D -kuvien valtavaa varastoa. Ensin kun tuli korttiaskartelussa innostuttua tuosta tyylistä ja tietysti hankittua kuvia vino pino. No, nehän sitten ei tuntunu enää ollenkaan niin hienoilta, kun löysin leimailun ihmeelliseen maailmaan. Sinne ne on jääny laatikon pohjalle... Tähän kuvista valikoitui aika pieni, mutta ihan söpö kukkakimppu. Piti tosissaan miettiä, mikä kävisi parhaiten tuon taustan kanssa. Kuvasta sitten valikoitui vielä tuo vaaleanpunainen vihreän värin kaveriksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti