Easter bliss

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Päähänpisto

Etsin materiaali ihan jotain toista korttia varten, kun törmäsin tähän teksti-taustaleimaan ja tuohon keijuun. Keiju kuuluu ihan ensimmäisten hankkimieni leimojen joukkoon, enkä ole sillä mitään piiiitkään aikaan tehnyt.
 Liityin koukussa kortteihin sivustoon, erityisesti löytääkseni vinkkejä uusiin tekniikoihin. Ja olihan niitä siellä :)). No masking-tekniikka oli ennestäänkin tuttu, en vain ollut ikinä sitä itse kokeillut. Siitä se ajatus sitten lähti...


Ensin siis leimasin tuon keijun valkoiselle kartongille. Sitten toinen samanlainen tavalliselle paperille. Sen leikkasin irti ja peitin korttiin tulevan keijun. Leimasin tekstit päälle ja pyöräytin musteenlevittimellä ruskeaa ja vähän oranssia  päälle. Sitten päällyskuva pois. Taustapaperin reunat ressasin ja taitoin nurkan. Jotain teki mieli lisätä, niin pistin tuon taitetun nurkan kohdalta pilkottamaan tähden :). Nauhojakaan en ole tuolla tyylillä käyttänyt pitkän aikaan. Ruskeaa taustapaperia oli huonosti, olis vissiin pitäny tehdä seki vielä itte ;). 
Tekstiä en lisännyt, kun en tiennyt mitä olisin laittanut. Sopiiko tämä synttärikortiksi? Hih, en edes tiedä kenelle tämän voisi antaa, mutta kun nyt vaan teki mieli tehdä tälläinen :D... Kovasti mietin myös, että tarvisko tohon jotain vielä lisätä, mutta kun en keksi mitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti