Easter bliss

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kerta kiellon päälle

No nii. Nyt on kameralla leikitty ja kuvat sain kuin sainkin koneelle. Vähä meinas ottaa hiatahan, mutta onnistui lopulta. Ei silti, ei siinä mitään vaikeeta ollu, mulla oli vaan pitkät piuhat ;).

Ehdin jo mainostaa, että nyt riittää valmistujaiskortit. No unohdin sit kameralla olleet kaksi korttia. Esitellään ne sit tässä postauksessa.

Nii ja nyt nämä uudella kameralla otetut kuvat on isompia, kuin aikaisemmat. Kertokaa siis, jos sivujen latautuminen kestää tarpeettoman kauan, niin tiedän pienentää niitä vielä.

Siskon poika ja hänen tyttöystävänsä valmistuivat molemmat ammattiin ja pitivät yhteiset juhlat. (Harjoitusta joskus koittaville kihlajaisille?) Tein siis yhteisen kortinkin, kun lahjakin oli yhteinen :).Sisäpuolella oli tälläiset "näköiskuvat" ;). Yritin noita jo tukkia etusivullekin, mutta totesin, etten saanut niitä mitenkään nätisti siihen sopimaan ja lisäksi koristusta. Siispä tein etukannesta sen juhavamman koristeluineen ja laitoin nää tänne sisään.Myös miehen siskon poika valmistui ammattiin. Hänelle lähti tälläinen kortti. Vähän särmää koitin saada tuolla kuviollisella paperilla. Oli vähän kärsinyt laatikossa ja kun mietin, mikä kohta olisi sopiva leikata, niin leikkasin sit sellasesta kohdasta, mikä oli jo vähän valmiiksi rutussa ja ruttusin vähä lisää :). Tämän paperin taustakartongin reunat ressasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti