Easter bliss

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Liilaa

 
Tämän kortin tein jokin aika sitten Magnoliahaasteen pohjalta. Silloin oli aiheena bingo, josta valikoin rivin; violetti, sydän, pitsi.
En sitten vain saanut tätä julkaistua ajoissa.
 
Magnolian tyttösen värittelin copiceilla, ja stanssasin uudella spelbindersin stanssillani. Alle samoin uudella cheery lynin stanssilla ihana kakkupaperi. Kukkaostoksiakin on tehty; nyt on ihania ruusuja aika mones väris ;).
Koukeroinen taustapaperi on digiversio ja koska tulostimesta sattui olla väri vähissä, tuli paperista enempi sinertävä, kuin violetti, niin kuin olisi pitänyt. Kelpuutin sen kuitenkin.
 
Tyttömäisiä kortteja tulee helposti tehtyä ylimääräisenä, juuri vaikka haasteisiin. Vaikka poikakorteista olisi enempi pulaa. Niin kuin varmasti monella muullakin, noita tyttöisiä vain syntyy helpommin, ku ei tarvi niin kovasti miettiä mitä niihin tunkis, vaan ne syntyy melkein itsestään. Ehkä yksi syy on sitten se, että tarvikkeita noihin tyttömäsiin tulee hamstrattua enemmän, niin on mistä valita. Poikien juttuja tuleekin sitten ostettua palio harvemmin, vaikka onhan semmosiakin aika hyvin tarjolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti