Easter bliss

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kortti jos toinenkin

 
Tällä kertaa useamman kortin postaus.
 
Tällä tagillisella kortilla onnittelimme yksivuotiasta pikkumiestä. Tarviiko edes sanoa, että aika oli vaihteeksi kortilla ja kortti piti kumminkin saada aikaiseksi. Löysin silppulaatikosta joskus kohokuvioimani tikru&nalle puh- kuvan. Pyörittelin siihen päälle hieman mustetta, jotta kuva erottuisi paremmin. Nurkkiin stanssasin Leane creatiefin stanssilla nuo kulmat ja nauhaa alle. Kuvakin on jo niin iso, ettei koristeita juuri mahdu, jos ei tahdo kuvaa peittää.
Kuvan jätin teippaamatta yläosasta ja siitä sujautin sisään tagin. Tämä kortti ei siis aukea ollenkaan, vaan on ihan yksipuolinen. Tagin toiselle puolelle kirjoitin onnittelut ja onnittelijoiden nimet.
 
 
Kummipoikaa tuli onniteltua tällä kortilla. Tuon kasettileiman ostamisesta on jo melkein vuosi, mutta en ole tainnut sitä itse käyttää (vai oonko sittenkin?). Sillä kumminkin tein tähän taustan. Tuo teksti on samasta setistä. Tätä tehdessä kävi kyllä mielessä ajatus, että onkohan sankari kasetteja juuri nähnyt :D. Oli se kuulemma, ei siis ihan vieras juttu kumminkaan.
 
 
Ja vielä yksi poikamainen kortti. Vähillä jutuilla taas. Kerroksilla olis tähänkin saanut lisää eloa, mutta mutta...
Leima on Whipper snapperin ja väritetty copiceilla.
Ostin jokin aika sitten Magnolian stanssin, jolla tulee kolmen ticketin liuska. Tähän leikkasin vain yhden ticketin ja leimailin siihen tuon onnea-sanan.
 
Pari korttia on karannut taas maailmalle ilman kuvausta, mitäs jätän niin myöhälle niiden tekemisen :D.

1 kommentti:

  1. Hei! Ihania kortteja olet tehnyt. Mun suosikki on tuo kasettikortti. Niin ja mun blogirintamalla puhaltaa uudet tuulet. ;) Käypä tsekkaamassa.

    http://kotonajakomerossa.blogspot.fi/

    VastaaPoista