Easter bliss

perjantai 4. tammikuuta 2013

Onnea 50v!

Serkkuni täyttää lauantaina 50 vuotta. En ole nähnyt nähtä pitkään aikaan, enkä näe tälläkään kertaa. Hän asuu kaukana ja samalle päivälle osuu myös hautajaiset, joista en voi jäädä pois. Siispä kortti lähti postipojan matkaan.
 
Vaikka viime aikoina monikaan kortti ei ole onnistunut, ainakaan niin, että itsekin olisin ollut siihen tyytyväinen, tästä tuli niitä harvoja onnistuneita. Leimana käytin ystävältä leimattua moottoripyörää, jonka värittelin tällä kertaa vesiväreillä. Ei ollut yhtään sileälle paperille leimattua versiota, niin en alkanut copiceja käyttämään tähän. Ne olis levenny aika kivasti. Syntymäpäiväsankari siis harrastaa moottoripyöräilyä.
Muuten aika yksinkertaisilla jutuilla mennään. Pohjana turkoosi kartonki, johon liimasin kraftikartongin. Turkoosista ruudullisesta paperista leikkasin kaksi suikaletta, joiden molemmat reunat käsittelin Marthan tähti-reunaleikkurilla. Käytin myös leikkausjämänä tulleet tähdet melkein kokonaan :). Nuo irtotähdet päällystin glossylla, ei niin kovin hyvin näy kuvassa.
Lisäksi stanssasin onnea-sanan timpan Vintage market (oliko se sen nimi?) -stanssilla ja pienimmällä Spellbindersin soikealla piparireunalla tuon numeroiden alla olevan.
Numerot on tarroja. Ja timangit moottoripyörän nurkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti