Easter bliss

lauantai 12. tammikuuta 2013

Monster highn inspiroima


Istun väärällä koneella ja tästä puuttuu kuvankäsittelyohjelmat. Kuvakin on kännykällä otettu ja vieläpä autossa, kun en aiemmin muistanut :D. Postaaminenkin on hieman kestänyt, synttäreillä kun käytiin jo ainakin kuukausi sitten.
Kortti meni miehen kummitytölle ja koska hän on innostunut Monster high'sta, sopii tämä mielestäni hänelle todella hyvin :).
Selailin etsyssä digipapereita ja törmäsin settiin, jonka suunnittelija oli tehnyt tuon MH:n innoittamana. Olihan se pakko ostaa, kun tuli heti kortti-ideaa mieleen. Kaikki paperit, turkoosia kartonkia lukuunottamatta ovat siis tuosta setistä. Digipapereissa on vaan se vika, ettei niitä kovin usein saa tulostettua sen värisenä, kuin ne koneella ovat. Näidenkin paperien värit olivat tosi kirkkaat ja esim. tuon vasemman yläkulman mustapohjaisen paperin musta väri on koneella yhtä musta, kuin tässä kuvassa korttia ympäröivä musta, mutta tulostettaessa siitä tulee noin haalea. Ei mun tulostimenkaan pitäisi olla ihan huonoimmasta päästä, mutta mustetulostimella ei varmaan ikinä saa niin hyvää jälkeä, kuin esim laserilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti