Easter bliss

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kesähän on rippijuhlien aikaa

Täs tulis pläjäys rippikortteja. Itse tarvin yhden kortin ja pari tilattiin. No muisti vähä temppuili ja meinasin unohtaa koko tilauskortit! Aloin kortteja tekemään ja mietin, että olikohan ne tytölle vai pojalle. Muistelin, että molempia yks. No, syntyi ekaksi siis pari tytön korttia.

Käytin näissä Magnolian vanhempaa leimaa, näitä joskus leimannu kaverilta.

No piti kumminkin varmistaa vielä, notta kummalle ne tilatut kortit tulikaan. Ja molemmat oli siis pojalle. Itse tarvin yhden tytön kortin, joten noista jäi toinen odottamaan tarvetta.

Poikien kortit syntyi seuraavana päivänä ja mielestäni paremmalla vireellä :D.

Ensimmäisessä kortissa käytin vähän erilaista taittelua. Olen käyttänyt sitä kerran aiemmin, eikä mitään hajua, onko sillä joku oma nimi :D. No, sillä tulee kumminkin aika kivoja kortteja. Hieman embossausta musteilla, seikä cuttiksen kohokuviokansioilla. Nuo kapeat kansiot on aika hauskoja. Käytin muuten tuohon alareunaan sitä kansiota leimanakin :). Versamarkilla sama kuvio alareunaan, kuin reunojen kohokuviointi. Ristin ihan vaan mittasin ja leikkasin kuviosakseilla. Olisin voinu ottaa kuvan vielä niinkin, että olis näkyny reunasta paremmin tuo taittelu.

Taustaan tein kirjoitukselle paikan. Nuo kulmien kukat on tehty jollain halppisversiolla, en siis omista aitoja Tapestryn leimoja.
Tässäkin tuli käytettyä kohokuviointikansiota, niitä kapeita. Kanteen leikkasin ovaalin ja sen jälkeen kohokuvioin reunoihin nuo kiekurat. Lisäsin kiekuroiden päälle liimaa ja sen jälkeen hilettä. Tais tulla toisiin kohtiin vähä enemmän, kuin toisiin... Ovaalin taakse liimasin tuota harsoa (mikä sen nimi onkaan?) ja taakse liimasin kartongin, vähän mustetta reunoihin ja parit kiekurat. Oikealle kirjoitustilaksi valkoista paperia, reunat siistin kuviosakseilla ja pehmensin musteella. Yhteen reunaan vielä kukkia. Niin ja harson päälle liimasin ristin, jonka vaan mittasin ja leikkasin kuviosakseilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti