Easter bliss

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Jäätelökesäää

Tämä postaus vois kuulua myös talvella aloittamaani "Projektit valmiiksi" -sarjaan :D. Joskus viime kesänä törmäsin Suuri käsityö-lehdessä (6-7/2010?) olleeseen ohjeeseen itse tehdyistä leikkijäätelöistä. No, hommasin materiaalit (paitsi surperlonia ei ollut), mutta itse lehteä en onnistunut silloin enää bongaamaan kirjastosta. Koko homma vähän jäi. No, aina välillä nuo on muistunu mieleen ja tässä päivänä eräänä iski inspis ku sain lapsen päikkäreille. Omasta päästä muistin varassa siis tuli sävellettyä. Nyt oli superloniakin kulkeutunut varastoon, joten ei puuttunut enää mitään.

 

Tämmösiä siis syntyi :). Ihan askarteluhuovasta tein nuo päälliset. Kyllähän noilla sit heti leikittiinkin jätskikauppaa :D.

Nyt ku jätskit on valmiit, löysin kirjastosta sen lehdenkin. Ei ihan ollu samanlaisia nää mun omat ku siinä lehdessä, mut kivat niistä silti tuli. Lehden omat oli mm. tuolta pohjasta auki, niin että se superloni näkyi. Lasten leikkiin tuo suljettu versio sopii kumminkin mielestäni paremmin, niin ei tuu mielitekoja alkaa pilputa sitä sisälmystä ;).

3 kommenttia:

  1. Ihania! Nämä eivät ainakaan tee pieniä käsiä tahmaisiksi :)

    VastaaPoista
  2. Vau mitä jätskejä!!!
    Yksi Lapuan sanoman haastattelija kyseli paikallista Tildaajaa, voinko antaa osoitteesi??

    VastaaPoista