Easter bliss

lauantai 21. toukokuuta 2011

syttäriä ja tuparia

Samassa taloudessa juhlittiin  viime viikonloppuna sekä synttäreitä, että tupareita.
Synttärisankarille tälläinen tekele.


Tein vaihteeksi tagin. Tässä tuli taas leimattua uusi kuva, eikä käytettyä mitään valmiiksi leimattua. Leima siis Penny Black ja pääasiassa väritetty chalkseilla, ruusun varsi ja varjostuksia tein inktenseilla.
Kun siis kuva on uusi, asetin sen verran itselleni haastetta, että papereina ja muina tarvikkeina piti käyttää niitä kauimmin laatikossa lojuneita.
Pohjasta seuraavana siniseen vivahtavaa helmiäiskartonkia. Sen päällä kuviollista vellumia. Koiran takana pala sivuista nypittyä mulperipaperia.
Onnea- teksti on saatu joskus jostain vaihdosta. Sen kehksenä hopeista kartonkia. Nurkissa kupariin vivahtavat haaraniitit ja nauha-aukossa koiran muotoinen eylet :D. Vaikka kuinka yritin, en siihen sopivampaa löytäny. Oli vähän turhan pinkkejä tai tähän korttiin sopimattomalla kuvalla varustettuja ne muut. Nauha onkin sitten hieman uudempaa "kalustoa", ihan perus hopeinen nyöri. Ei tahdo olla oikein tuohon tarkoitukseen sopivia nauhoja varastossa. Ainakaan sellaisia, mitkä sopis miehelle.Sitten vielä se tuparikortti."Pitsi" on leikattu aaltosaksilla ja eylettyökalulla tein nuo reiät. Pitkästä aikaa 3D-kuva. Tuota kimaltavaa kuvaa meinas olla aika hankala leikata, kun tuntui, ettei nähnyt kunnolla kuvan reunoja. Tämä kuva onkin sitten niitä, jotka on lojunu laatikossa kauan. Ei tahdo enää hirveästi nuo 3D- kuvat innostaa. Joskus saa inspiksiä :D. Niin ja ruusurykelmää pukkaa taas. Pitäis vaan saada muunkin värisiä kukkasia, alkaa olla yksitoikkoista tehdä noista yksistä ja samoista kukasista :).
Meinas muuten olla hankala kuvataki tuota kimmeltävää kuvaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti