Easter bliss

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Juhlavaa

Tästä postauksesta alkaa sarja kevään juhliin tarkoitettuja kortteja. Osa on tilauksesta, osa omaan käyttöön ja osa ihan vaan siksi, että sattui tulemaan idea kyseiseen korttiin :D.

Tämä ensimäinen kuuluu niihin, mihin tuli vain idea.
Kuvana Magnolian leima. Koottu 3D tyyliin, eli leimasin kolme kuvaa, ensimmäisen leikkasin kokonaan, toisesta pelkät keltaiset kukat ja kolmannesta kukkien keskustat. Nostattamaan käytin hyvin ohuita tarroja, joten ei näy niin hyvin tuo kohotus. Huomaa kyllä, ettei keltainen ole ehkä niitä lempivärejäni (vaikken voi sanoa ettenkö siitä yhtään tykkäisi), oli meinaan niin vaikeaa löytää sopivia materiaaleja tähän, erityisesti papereista. No matskut löytyi ja kaikki varmaan monta vuotta vanhoja. Tuo ruusujen taustana oleva paperi on aika hauska. Joskus ammoisina alkuaikoina, kun kortteilua aloin harrastaa, ostin joltain blogitutulta tms. kasan erilaisia papruja. No, noita tuli siinä mukana ja jostain kumman syystä ne on vaan jääny käyttämättä. Vaikka ovat tooosi hienoja :).

Seuraavaksi sitten pieni varoitus ;).
Hurahdin nimittäin yhteen embossausjauheeseeni, jonka ostin alunperin kai ihan vaan hileiden takia.

Siitä syntyi sisäsivulle koristus. Ensin leimasin kiekurat keltaisella, päälle VersaMarkilla (eli sillä vesileimamusteella) sama kuva, ripottelin päälle sitä embossattavaa hilejauhetta ja kuumennus. Ai että ku tuli kivat värit tohon <3.
Ja todellakin siis hurahdin tuohon. Tulossa tuolla tehtyjä juttuja lisää tulevissa korteissa :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti