Easter bliss

torstai 9. joulukuuta 2010

P*skis #69

P*skarteluhaasteessa haluttiin tällä kertaa punainen kortti.


Tulikohan tästä vähän liiankin punainen?? :D

En omista ollenkaan jouluisia kukkia, joten koristeluvaihtoehdot jäi vähän vähiin. Tuon kulkusen löysin ihan sattumalta laatikon pohjalta, oli kiva lisä tuon rusetin kanssa :). Korttipohjan ja Tiimarista ostetun taustapaperin välissä kiiltävää punaista vähän paksumpaa paperia. Löysin Suomalaisesta kirjakaupasta tässä syksyllä kivan setin, missä oli noita montaa eri väriä. Leimakuva joskus joltain saatu, en edes muista kenen tuotantoa se on. Taas on siis yksi valmiiksi leimattu kuva saatu kortiksi :). Väritykset vesiväreillä. Lasten jalkojen alla samettijauhetta kimalteella, vähä niin ku lumeksi ;). Teksti ensimmäisestä Circle it- setistä, embossattu jollain kultaan viittaavalla, mutta ei taida ihan kultaista olla. Siitä siis taas yksi asia hankittavien listalle > kultaista kohojauhetta.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. ei yhtään liian punainen! kyselit kukistani;) kahdella eri leikkurilla, isommalla 3 kukkaa ja pienemmällä 2. ensin vähän taivutellaan terälehtiä jokaisesta että saadaan kolmiulotteisuutta ja sitten reikä jokaisen kukan keskelle, sieltä heteitä läpi niin monta kun haluaa ja kokoaa päällekkäin vähän limittäin ja suurimmat alle ja pienimmät päälle, avot! Niin ja erilaisilla leikkureilla tietty saa sitten vähän erilaisia kukkia aikaan..

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja ihanasti jouluinen kulkusensa kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Upeaa punaista olet käyttänyt, ja tuo rusetti kruunaa kauniin korttisi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan punainen kortti! Suloinen kuva ja upea rusetti & kulkunen -koriste.

  VastaaPoista
 5. Ihana jouluinen ja tunnelmallinen kortti!

  VastaaPoista
 6. Kaunis jouluinen kortti. Ympyrään stanssattu leimakuva sopii upeasti tähän kokonaisuuteen, samoin leveä nauha ja kulkunen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Kivaa lukea niitä :)

  VastaaPoista