Easter bliss

torstai 9. joulukuuta 2010

Kortteilua jälleen

Viikonloppuna oli siskoni pojan ylioppilaskemut. Tässäpä hänelle tekemäni kortti.

Yksinkertaisella linjalla taas mennään. Tähän korttiin tuli sekä kultaa, että hopeaa. Taustapaperi oli mielestäni tarpeeksi juhlavaa tähän tarkoitukseen ja hopeinen taas kävi yksiin tuon harmaan taustapaperin kanssa. Ylppärilakkiin laitoin lyyran kohtaan kultahileliimaa, joten sopi nuo kultaiset ääriviivatarratkin. No täytyy myöntää, ettei mulla olis ollu edes hopeisena tuota ylioppilaalle tarraa...
Kaiken kaikkiaan olin kyllä tyytyväinen tähän. Lakki leimattu Magnolian leimalla (tuli samalla tässä tuhottua sitten niitä valmiiksi leimattuja kuvia, mitä olis tarkoitus tehtailla ensin kortiksi ja sitten vasta muita) ja lakin takana oleva tausta on stanssattu Nellie- stanssilla . Papereista en muista mistä tai kenen ja vähä sama myös noiden ääriviivatarrojen kanssa. Tulee ostettua milloin mistäkin.

Oon tosi laiska koristelemaan korttia sen sisältä, sainkin siitä huomautusken sankarin siskolta ;). Siitä sainkin sitten ajatusen tähän seuraavaan korttiin.

Pitäisi jälleen tehdä vauva-vierailu (tämäkin kuukausia myöhässä). No, kortti on nyt ainakin valmiina, enää pitäisi sopia aika.

Tältä näyttäis etupuolelta. Kortin koko ei ole mikään tavallinen. Oli vain sopivan kokoinen pala kartonkia, mihin sopi tämä kuva. Tämäkin kuva on niitä, mitä pitäisi yrittää tehdä ensin korteiksi. On itse asiassa digileima, mutta nyt en muista mistä. Ilmainen tämä tosin oli. Väritys tässä ei ole mikään järin hieno...
Kuvan taustalla näkyy osittain sydämiä. Ovat Leane Creatiefin mallilla ja tarvikkeilla tehty. Ovat nimeltään stickerstitch. Olen ostanut noita varmaan pari vuotta sitten. Nyt heillä näkyi olevan monen muunkin laisia samalla tyylillä tehtyjä juttuja. 
Vielä vähän lähikuvaa


Kuva on kiinnitetty 3D-paloilla, on siis hieman koholla.

Ja sitten se sisusta :)

Tein tästä siis pop-up kortin! Muuten nuo koristeet ei taas päätä huimaa. Ei oikein tuntunut olevan mitään sopivaa, tai sitten ei vaan ajatus oikein kulkenut :). Mutta pakkohan se oli toteuttaa, kun kerran tämän ajatuksen sain :D.
Tässä kuva myös digileima. Tämä ihan uusi, ei ollut sopivaa ennestään. Kuva on Karens Doodlesin. Tykkään hänen kuvistaan kovasti.

Vähän lähikuvaa vielä


Väritykset tein Inktenseillä. Ihan vaan kynällä, ilman värin levitystä. Tuo ihon varjostus meinaa vähän ontua. En mielestäni löydä sopivaa sävyä. Tuokin millä tein tämän, tuntui väritysvaiheessa olevan aivan väärä väri. Vaikka ei se tässä niin pahalta näytä. No, tätäkin täytyy harjoitella

Kuten kuvista näkyy, olen hieman opetellut käyttämään kuvankäsittelyohjelmaa. :D. Jos sais aikaiseksi vähän hienompia kuvia ilman mitään epämääräisiä taustoja :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti