Easter bliss

perjantai 19. marraskuuta 2010

Projektit valmiiksi osa1

Mulla on niiin monta projektia, joko heiman aloitettu tai vaan materiaalit hommattuna. Nyt lupasinkin itselleni, että teen ne pois alta, ennen kuin ostan mitään uutta. Saas nähdä kuinka pitää, ku mulla on tapana hieman innostua uusista jutuista ja ne on pakko saada heti nyt, vaikkei niitä sit ehtisi edes tehdä.

Tämä ensimmäinen tekeles ei ole edes vanha, Seinäjoen käsityömessuilta kuukausi, pari (koska ne ny olikaan??) sitten ostin tarvikepaketin. Eli paperinarusta tehtyjä ruusuja, jotka on tökitty semmoseen palloon, jonka virallista nimeä en muista. Mutta sitä käytetään kuivakukka-asetelmissa.


Näistä siis lähdettiin liikkeelle. Ainakin ittellä oli papernarun ja näiden kukkien taitteleminen se aikaa vievin vaihe. Palloon tökkiminen ei vienyt kauaa aikaa, vaikka oli pikkuapulainen mukana, joka olisi halunnut tehdä kaikkea mitä äitikin ;).


Tyttö auttoi äiskää myös valokuvaamisessa :)


Vielä vähän lähikuvaa.

Nyt pitäis tehdä kaikki ne odottavat projektit nopsaa pois alta, ku näin näitä jo mielessäni punaisena jouluksi. Jos tekis ainakin omalle äidille ja anopille joulukukiksi. Ja oli mulla yks omakin idea, mutta siitä sitten tuonnempana, jos sen ehdin toteuttaa ;).

Josko sitä seuraavaksi tekis sellasen, mikä on lojunu viime vuoden käsityömessuista asti mun askartelupöydällä. Aina vaan vähä siirretty, jos on ollu tiellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti