Easter bliss

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Helmikurssin satoa, Hullaannuin helmiin siis

Olin viime viikonloppuna molempina päivinä helmikurssilla. Oon ennenkin jonkin verran tehnyt helppoja koruja (pujottanu helmiä lankaan), ja samalla ihastellut muiden tekemiä hienompia koruja. Kurssia varten piti tietysti hankkia materiaalia. Vaikeaa siitä teki se, ettei oikein tienny mitä tekis. Ja nettikaupasta aika paljon shoppailin, niin helmien koko, oli vaikea arvioida. No ehkä se siitä...Jäi ainakin kiitettävästi päälle tuo nettikauppojen selailu.
Taitaa vähäiset äippälomarahat kulua paljolti noihin ;). Nii ja askartelutarvikkeisiin ja käsityöjutuihin ja ja ja... :D. Siis mitä muuta tekemistä sitä kotona lasten kans on, kuin shoppailla netis ;).

No mutta asiaan siis. Tässä kuvasatoa kurssilla syntyneistä koruista. En jaksa/ ehdi tällä kertaa muokkailla kuvia.Ensimmäinen korusetti. Kaulakoru ja korvikset. (pitää varmaan tulevaisuudessa kehittää joku parempi kuvauspaikka. Ei oikeen anna oikeutta tää lattialla kuvaaminen)Korviksista lähikuvaa. Nyt teki bloggeri temput. Tää kuva on kyllä koneella ihan oikein päin, mutta tänne ladattaessa kääntyi kyljelleen :/.
"Hengetön" kaulakoru. Täs ei ihan tuo helmien sijoittelu onnistunu, vaikka ne alustalle sijoittelin. Kumminkin tua vaijeri muotoutuu erilailla kaulassa. No, oppia ikä kaikki ;).

Yllä olevaan koruun korvikset ja käsirengas.
Rannerenkaasta lähikuvaa.

Kaulakoru helmihässäkkä :). Tätä aion heiman pidentää, kun tippuu herkästi kaula-aukosta sisään :D.Lähikuvaa lukosta ja helmihässäkästä.Rannekoru ylempään kaulakoruun. Tämä kyllä syntyi setistä ekana :).Rannekoru sydän lähikuvassa. Tämän kieputin itse kasaan.

Yks koru on jäänyt kokonaan kuvaamatta ja yks julkaistaan myöhemmin ;). Tää helmeily on kyllä mukavaa puuhaa. Siihen vaan tarvii rauhallisen hetken ja niitä tässä talossa ei juuri oo. Pitää vissiin alkaa värkkäämään yöllä :D.


Loppukevennykseksi tämmönen tuhatjalkainen. Pikkukakkosen Neppajymykerhossa oli männä viikolla tällänen matoaskartelu. Tehtiin isomman tytön kanssa kaverilleen synttärikortiksi. Äiti autto vähä noiden hileiden kans ja muutenkin hieman neuvoi, mutta muuten on neiti 3vee tehnyt madon itse. Piirtäny ympyrät paperille ja leikannu irti, samoin jalat ja valinnu ja liimannu kukat. Mato tehtiin kahdessa erässä, kun ei kärsivällisyys ja keskittymiskyky vielä tahdo riittää isompiin juttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti