Easter bliss

torstai 22. syyskuuta 2011

Harjoitus tekee mestarin, ainaki joskus

Kävin täs viime viikolla Paperinauhas leimakuvien värityskurssilla. Periaatteessa tiedän nuo värittämisen perusteet, harjoitusta vaan kaipaa reilusti. Eniten tuolla kurssilla kiehtoi se, että sai kokeilla eri juttuja, niin ku copiceja, disterssin musteita ym. Inktenset mulla on ittellä ja vesiväreillä oon värittäny niiden lisäksi.

Nyt tuolta mukaan tarttui maalausneste ja stumpit sekä pari vesisäiliösivellintä inktensejen kaveriksi. Lisäksi huvittais hankkia copiceja sekä niitä disterssin musteita. Lähinnä varmaan siksi, että jokaisella tyylillä tulee niin erilaisia kuvia. Ja värittäminen nyt vaan on hauskaa :D.

Olisin varmaan voinu kuvata neki, mitä kurssilla väritin, mutta täs teille ne, mitä oon saanu kotona aikaiseksi.


Tuli sit ostettua pari uutta leimasintaki ;). Molemmat on väritetty Inktenseillä. Vasemmanpuoleisessa värin levitykseen käytetty vesisäiliösivellintä ja oikealla maalausnestettä ja stumppia. Iho molemmissa väritetty Distressin sävyllä Tattered rose. Ja kuten kuvasta näkyy, on poskipunat unohtunu laittaa...Ja tässä kuvassa sama homma. Vasemmalla vesisäiliölevitys ja oikealla maalausneste.

Kuvat tulen vielä ennen korttiin laittoa viimeistelemään ainakin sillä poskipunalla (chalks) ja mitä todennäköisimmin kimalteella :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti