Easter bliss

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Synttäriaikaa

Viikonloppuna oli liuta synttäreitä ja tässä niiden korttisatoa.

Ensimmäisessä kortissa Penny Blackin kissa. Omaa leimaa ei oo, mutta vaihdossa saatu kuva. Tykkään tästä, vaikka siihen onkin vaikea keksiä koristuksia, kun on niin iso kuva. Väritykset vesiväreillä. Onhan mulla Inktense-kynätkin, mutta en oo jotenkin niihin vielä oppinu ja kun tajusin noiden vesivärien niksin, niin niihin oon sit jämähtäny. Tähän korttiin ehdin jo kirjoittaa onnittelijat ennen kuvan nappaamista, siksi tuo soikio on hiukan suttuinen, kun niitä käsittelin pois...

Viiskymppisten lisäksi juhlitiin paria nuorempaa sankaria.

Nämä kuvat halusin käyttää kaikki samaan korttiin (olivat jo valmiiksi väritetty, promarkereilla). Siitä idea toisesta yläkulmasta "auki" olevaan korttiin.

Sisäpuolellekin koristuksia. On tuo korttipohja niin musta, ettei kynät tahdo näkyä ;). Tuo Onnea Onnea- teksti näkyy silloinkin, kun kortin kansi on kiinni. Ei tullut siitä otettua kuvaa. Huomaako muuten, että on vähä tullu leikittyä Pearl Makerillä ;)???

Tässä käytetty vaihteeksi digileimaa. Karens Doodles, yllättäen :D. Väritin vesiväreillä, ja aika kiva tuli, vaikka itse sanonkin... tuo ihon varjostaminen on vielä vähän hakusassa, mut eikö se siitä. Simppelit koristukset korttiin jne. Tästä tykkäsin jotenkin tosi kovasti, vaikka ei tällä kertaa ollut muuta visiota aluksi, kuin tuo kuva :). Kortin väritkin muotoutui sen mukaan,millä kuvan väritin.

Nyt pitäis suunnitella rippikorttiakin. Mitähän sitä tällä kertaa siihen keksiis... Viime vuonna kummitytölle tehty löytyy tästä postauksesta. Nyt olisi miehen kummipojan vuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti