Easter bliss

maanantai 29. lokakuuta 2012

 
Aina vaan Joulumaratoonin haasteilla mennään. Nyt olis vuorossa viides haaste, joka oli varjoleimaus. Tässäkin olis sama virsi, ku aiemmissakin. Tarvikkeiden vähyys. Varjoleimaamiseen tarvitaan akryylileima ja mullapa ei juuri sellasia ollu jouluisina. Tämmösen taustaan sopivan löysin ja sillä sitte koitin saada jotain aikaan :D.
 
Lisäksi Magnolian tyttönen hieman nauhaa ja kukkasia.
 
Yli yksinkertaisilla jutuilla mennään.

lauantai 27. lokakuuta 2012

Lumiukot tanssi

Neljäs haaste Koukussa kortteihin -yhteisössä järjestettävässä joulumaratoonissa oli SATEENKAARI. Eli piti käyttää rainbow -tekniikkaa. Itse käytin tekniikkassa vain noita sinisiä, millä lumiukot leimasin, niin ei tuu niin hyvin ilmi tekniikan ydin. Youtubesta hakemalla löytyy varmasti videoita, ainakin meidän ohjevideo oli sieltä.
 
Yläosan lumihiutaleet tehty cuttiksen kohokuviointikansiolla. Päälle sudin struktuuripastaa. Kuuset stanssattu Marianne designin stanssilla. Vähän sinistä vesisäiliösiveltimellä mustetyynystä ja hilettä sinne tänne.
Alaosaan revin valkoista aaltopahvia ja siihen liimasin sinne tänne diamond dustia, eli sellasta lasimurskaa.

torstai 25. lokakuuta 2012

Teerasia

 
Joulumaratoonin kolmas haaste oli teerasia. Ohjeet tämän taitteluun löytyy täältä.
Noita mittoja voi myös muuttaa esim kynttilälle sopivaksi :).
 
Papereina käytin digipapereita. Tuo pilkullinen oli tietokoneen ruudulla ihanan kirkkaan punainen, mutta tulostimesta tuli ulos tummempi versio. Käytin sen kumminkin.
Leimana käytin pari vuotta laatikossa maannutta Forever Friends -nallea. Sopi mukeineen niin hyvin tähän :). Värittelin copiceilla.
Mulla on selvästi pulaa jouluisista leimoista ja koristeista sekä papereista. Yleensä ollu aina mielessä joku tietty ajatus kortista ja sit sen mukaan ostanu vaan. Muita aiheita on sit tullu hankittua muutenkin. Eli kaikki joulujutut, mitä oon joskus hankkinu, on tullu kans käytettyä. Ja tänävuonna en oo ostanu mitään ( tai, no maanantaina ostin yhden leimasetin, mut tämäkin askartelu on tehty jo sitä ennen)
 
Jotenka tämä teelmes ei ihan täytä kriteereitä, mutta haastetta varten oli pakko saada valmista aikaan.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kissing -tekniikkaa joulumaratooniin

 
Koukussa kortteihin -sivuston Joulukorttimaratoonissa toisena haasteena oli kissing -tekniikka.
Ensin siis laitoin vaaleanvihreän musteen tuohon kiekuraleimaan. sen jälkeen mustetin Magnolian mistelinoksan punaisella ja tummemmalla vihreällä. Sitten leimasin mistelinoksaa jo mustetettuun kiekuraan. Kolmeen kohtaan laitoin mistelinoksaa ja joka kerran välillä lisäsin aina uudet musteet. Tämän jälkeen vasta leimasin kiekuran paperille.
 
Meinas olla hankalaa löytää tähän sopivia leimoja. Ei oikeen mitään jouluista ja nekin mitä oli, on lähinnä jotain Magnolian hahmoja tms. Ei siis hirveesti pussailuun sopivia :).

tiistai 23. lokakuuta 2012

Koruntekointo taas nostaa päätään :)


 
Kävin eilen Ikeassa ja Ideaparkissa. Ideaparkissa piti piipahtaa Sinellissä :). Mukaan sieltä tarttui yksi leimasetti, yläkuvan korussa olevat turkoosit helmet ja alemman kuvan kirkkaat, vedenvihreällä sisustalla olevat papillon-helmet.
Papillonit pujotin memorywireen. Tykkään tuollaisesta peruskorusta, niitä mulla onkin nyt vissiin jo kolme eri väristä :D.
 
Ylemmässä kuvassa pohjana 8mm papuketjua, jota löytyi ennestään pätkä. Turkoosit helmet ovat säröhelmiä, jonka pinnalla hopeisia viiruja. Lisäksi käytin värittömiä säröhelmiä ja hiottuja värittömiä helmiä. Oliskohan noilla viimeisillä olemas taas joku oma nimiki, säihkyvät kumminkin sillee kivasti ;). Näitä pujotin tapillisiin korupiikkeihin ja kiinnitin sillä ketjuun. Laitoin aina 1-2/ papuketjun lenkki. Jos laitoin 2, niin turkoosi ja jompi kumpi väritön kaveriksi. Näin ajattelin korusta tulevan tasaisemman väritykseltään. Koitin myös laittaa eri helmiä aina vähän eri puolille korua, jotta olisi muutenkin tasaisemman näköinen kädessä.
 
Nyt olis taas intoa tehdä näitäkin vaikka kuinka :D.

torstai 11. lokakuuta 2012

Magnoliahaaste #113

Tällä kertaa Magnoliahaasteessa oli luonnos. Käytin eilen illalla sen ajan hyödyksi, kun katsoin bb:n ja tein samalla tätä korttia :).
Kuvan värittelin copiceilla. Sudin se ympärille sitä valkoista mömmöä, hmmm mikäs sen nimi ny olikaan? Joku pasta? Ei vaan oikeen näy muuta kuin tossa piparireunassa. Onkohan toi mun oma niin isorakeista tai sit just toisin päin, ku se ei jää yhtään silleen koholle. Kyllähän siinä niitä on, mutta ne ei oikeen tartu :o.
Vaaleansininen lumihiutalpaperi on vähän paksumpaa, pinnaltaan kuvassakin näkyvä hologrammi. Kolme muuta paperia on magnolian.
Cuttiksen stanssilla tein vielä lumihiutaleita tuohon kuvan reunaan.
 
Ihan kiva malli luonnos oli, ehkä voisin jatkossa lisätä siihen vielä vähän jotain koristusta. Mut oikeen käyttökelpoinen siis :).

Punaisia kukkasia

 
Tämmönen telinekortti taas. Tämä kyllä valmistui ennen tota edellistä kuusikorttia :).
Stampendouksen kukat leimasin distressin Worn lipstick -värillä. Samaa sävyä laitoin musteenlevittimellä myös reunoihin.
Perhospaperi on Magnolian.
Alaosaan pari suikaletta vaaleanpunaista aaltopahvia, sen päälle kraft -kartonkia, Boss kut:in kiekura ja magnolian kukkastanssilla vaaleanpunaisesta helmiäiskartongista pari kukkasta päällekkäin.
 
Tänään ei ehkä tule enää niin harmaa päivä, märältä näyttää kyllä ainakin. Mitähän sitä noiden tyttöjen kans keksiis taas :).
 
Kiva, kun kävit kurkkimassa :)

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Joko saa puhua joulusta?

 
Päätin sitte osallistua KK -sivustolla Joulumaratooniin. Siinä tehdään yhteensä kymmenen joulukorttia haasteiden mukaan.
 
Ensimmäinen haaste oli kuusen muotoinen easel -kortti. Ja tässä olis mun luomukseni. Tästähän tuli aika pieni... Leimasin valkoisella akryylimaalilla Magnolian kuuset (se leima, missä on kolme kuusta, niin siitä ne kaksi ihan viereikkäin olevaa) vihreälle kartongille. Samasta kartongista stanssasin Marianne designin stanssilla kuusen, johon laitoin kans samaa maalia. kuusi sai koristeeksi kuparin väristä kimalleliimaa.
Kukkaset napsuttelin leikkurilla punaisesta kartongista ja nekin saivat osansa maalista. Vähä niin ku joulutähtiä niistä yritin, eri asia näyttääkö ne siltä :D.
 
Saas nähärä mitä muita mukavia haasteita täs vielä tulee vastaan :).