Easter bliss

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

P*skis #142

Tällä kertaa reseptiä tarjolla:
1 ympyrä
1 kukka
1 piparireuna

Tälläsen mä sain aikaiseksi. Ympyrä on cd-levy peitetty liimalla ja liima mannaryynillä. Maalattu valkoisella askartelumaalilla. Piian blogista tämän nerokkaan idean löysin jostain vanhemmasta postauksesta. Kukka tehty spellbindersin rose creations- stanssilla ja ohjeen tähän löysin youtubesta. Hyvin lyhyt piparireuna löytyy tagista. Ruusun heteet väritetty copiceilla.
Timanttejakin lisäilin, vaikka mietinkin lasketaanko ympyräksi. Mutta koska DT- korteissakin niitä löytyi, niin uskalsin niitä laittaa :D.

Kiitos vielä viime aikoina kommentteja blogiini kirjoittaneille! Niitä on ihana lukea :).

lauantai 19. toukokuuta 2012

Esikoisen synttärikortti



Suutarin lapsella ei taira olla kenkiä, ainakaan aina ;). Tytön synttärit olivat jo tammikuussa ja korttikin on kyllä silloin annettu, mutta on jäänyt postaamatta. Aika hätääsesti se on kyllä koottuki, ei sen puoleen. Kuva oli valmiiksi väritetty copiceilla Paperinauhan värityskurssilla.
Alemmasta kuvasta näkyy kuvan pieni korotus. Lisäksi laitoin tarrapalan pakettien yläosaan ja tytön letti on jätetty liimaamatta.



torstai 17. toukokuuta 2012

Magnoliahaaste #101


Tällä kertaa mennään luonnoksen mukaan.

Mä niin tykkään tästä lohikäärmeleimasta :)). Värittelin taasen copiceilla.Pään ja siipien taakse laitoin 3D- tarrat, muuten liimattu paperiin. Varjotkin näkyy :D.
En yleensä osta lehtiöitä, vaan irtopapereita ja siinä käykin sitten usein niin, ettei tahdo millään löytää toistensa kanssa sopivaa paperia. Nyt halusin vielä välttämättä käyttää leiman parina tuota saman sarjan paperia, niin meinas olla taustapaperin kanssa haastetta :D. Josko ny kumminkin tua kuvan väritys auttaas yhteensopimises :).

Numero on tulostettu valokuvapaperille Canon creative parkista. Kuvan varjostakin huomaa, että on kohotettu tarrapalalla.

Vähä mietiin koko ajan, että mitä laittaas koristukseksi, mutta ei se taira mitään kaivata :).

Tänään oli vähän pimeä päivä kuvailla, mutta koitin nuata väriä vähä kirkastaa ja nyt kuva vastaakin aika lähelle oikiaa.

Kihlapareja löytyy :)

 

 Tämän kortin tein jo jokin aika sitten kihloihin menneelle parille. Suomalaisesta kirjakaupasta löysin tuollaisia valmiita sydämiä. Valkoiset ruusut tehty itse, punainen tiimarista kuin myös tuo "sydäntikku". Punaisempi kortti oli alunperin mielessä, mutta kummasti myös sitä vaaleanpunaista korttiin myös eksyi, kun en löytänyt mielestäni sopivaa punaista paperia kätköistäni :).

lauantai 12. toukokuuta 2012

Magnoliahaaste #100

Jos kortti-idea yllättää yöllä, niin siitähän on tehtävä kortti heti ekana aamulla :D. Magnoliahaasteessa aiheena ruusujen viemää. Kyhäsin rippikortin. Musta-valkoisella mennään. Vielä löytyi yksi tuollainen taustapaperi, vaikka ehdinkin jo säikähtää, että ne oliki loppu. Ruusut leimattu mustalla ja embossattu kauttaaltaan Stampendousin kaleidoscope- jauheella. Mustan taustan sivelin hopealla perfect pearlilla. Myös Rippipäivänä- teksti on embossattu, tällä kertaa valkoisella. Sanan molemmin puolin on valkoiset puolihelmet.


Tästä kuvasta näkee vähän paremmin, miltä tuo embossaus näyttää, kun valo tulee toisesta kulmasta.


perjantai 11. toukokuuta 2012

Paskis 141#


Osallistun paskikseen tällä kihlakortilla. Leimana iiihana Lily of the Valleyn leima, jonka väritin copiceilla.
Iso pinkki ja siniset ruusut itse tehtyjä. Ja pitkästä aikaa surruttelin ompelukoneellakin. Tuo kuvaa ympäröivä suora ommel ei näytä kyllä niin kivalta, kuin tuo siksakki tuala reunoilla.
Ympyrä-tekstileimakin on Lily of the Valleyn.
Kuvan takana olevassa liuskassa on Leane creatiefin sticker stitch- tekniikalla tehtyjä sydämiä.

tiistai 8. toukokuuta 2012

Yo-kortti kokeiluja


Täs olis parit kokeelut yo- korteista. Tytölle tarvitsen itse tänä vuonna korttia, mutta piti testata poikaisempanaki :D.

Lätsä-leima on oma ja Magnolian tuotantoa. Ylemmässä kortissa pohjaan olen ystävän leimalla embossannut perhosia, värittänyt niitä copicilla (ja oppinut, ettei se sovi embossatun kanssa, koska toi musta leviää :D) ja reunoihin vähän mustetta musteenlevittimellä. Ruusu on tehty ystävältä lainatulla Spellbindersin stanssilla.

Alemman kortin pohja on leimattu ystävän upealla leimalla. On tosi iso, isompi kuin tuo pohja, saa siis tehtyä nätisti taustojaki. Sama lätsä-leima ku ylemmässä. Kulmissa olevat kiekura-tsydeemit stanssattu ystävän stanssilla. Oliskohan ollu Nellien? Ja kukka kieputettu omalla Spellbindersin stanssilla, vähän eri tyylinen vain kuin ylemmässä.

Mitäs tykkäät?

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Musta-pinkkiä vaihteeksi :D


Ei sille mitään voi, musta, pinkki ja valkoinen vaan sopii niiiin hyvin yhteen :). Tämä kortti tuotti hieman harmaita hiuksia, enkä taida tähän olla vieläkään täysin tyytyväinen.
Mustalla leimattu ja embossattu kuvio on saanut pintaansa hieman hopeista perfect pearlsia. Niin ja käyttöön pääsi myös mun uusi stanssi :). Tuo perhonen on Cheery Lynn Designs setistä Exotic butterfly small. Paperinauhasta ostettu ja olisin tagittanutkin, mutta en löytänyt nettikaupan puolelta tällä hetkellä tuota.

tiistai 1. toukokuuta 2012

Tekniikka10 kymppi

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa


Viimeistä tekniikka10:ä viedään. Tässä haasteessa piti tehdä tausta käyttäen distress-musteesta ja vedestä tehtyä suihketta ja suihkeen jälkeen tiputella päälle vielä sitruunamehua. Sitten kuivaus :). Käytin sävyjä spun sugar (vaaleampi) ja worn lipstick.
Ruusut itte pyöriteltyjä.