Easter bliss

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Tekniikka10 ysi

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.

Yhdeksännessä haasteessa piti embossata mustalla ja värittää kuvan päältä perfect pearlsilla.
Tässä väritin vain tuon keskustan perfect pearlsilla ja ulkoreunan kiehkurat jätin kiiltävän mustiksi.
Muuten aika yskinkertaisella mennään :).

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tekniikka10 kasi

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.


Koukussa kortteihin- sivuston Tekniikka10- haaste loppui tänään. Tässä kahdeksanteen haasteeseen valmistunut kortti. Haasteena oli leimata kalvolle.
Leimasin Wiff of Joyn tanssivan tyttösen kutistemuoville x 4. Keltaiset tyttöset on väritetty eri puolelta, kuin leimattu ja vaaleanpunaiset väritetty samalta puolelta, kuin leimattu.
Ruusut on itse tehtyjä. Vaaleanpunaiseen lainasin ystävältä stanssia isompaan kukkan ja niinhän siinä kävi, että piti tilata ittellekin sama Spellbindersin Rose Creations- stanssi, kun sillä tuli niin kivoja :). Tuohon ruusuun käytin keskustaan omaa punchiani ja ulompiin kerroksiin tuosta setistä sitä pienintä. myös lehdet ovat kotoisin samasta setistä.

Tekniikka10 seiska


Seiskassa aiheena oli distressattu tausta. Sitä on tullut testattua ennekin. Tässä kortissa ei ole yhtäkään valmista paperia, vaan kaikki on lähtösin valkoisesta perus vesivärikartongista. Pohjaan levitin musteenlevittimellä musteen ja leimasin tähtiä päälle. Sitten suihkutin paperin märäksi vedellä, johon olin lisännyt perfect pearlsia. Poikittainen paperi tehty samalla tyylillä alimmaisen kanssa, kastelun vain jätin pois. Niin ja onhan sävy eri. Vaunukuvat leikattu ja kohokuvioitu cuttiksen mukana tulleilla tarvikkeilla. Pääsi nekin parin vuoden jälkeen käyttöön :D.
Kukat oon taas yrittänyt itse kyhätä. Tällä kertaa käytin 4 leikkurilla leikattua kukkaa. Nyt muistin, että mullahan on pallopää- työkalu semmosesta kohokuviointitaulusta ja sillä softiksen päällä pyörittelin nuo kukat. Siniset saaneet värinsä musteenlevittimellä. Samoin sipaisin sitä vähän lehtiinkin.
Leimana jälleen Lily of the Valleyn iihana vauvaleima. Tällä kertaa toteutettu 3D:nä. Hieman se jopa kuvasta näkyy, sopivasti kuvattaessa valokin tuli vasemmalta :). Väritykset copiceilla.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Aina ei taaskaan onnistu :D


Tagillinen kortti pitkästä aikaa. Tämä kortti ei siis aukea millään lailla, vaan tekstin kirjotin tuohon tagiin. Tämä oli ensimmäinen yritelmäni tuplaembossauksesta. Kissa ja siili siis embossattu mustalla. Joko kuumensin niitä liikaa, tai sitten paperi oli turhan huokoista, mutta isosta osasta katosi embossaus ja jäi vain tavallinen musta leimausjälki. Hämärä valaistuskaan tuskin auttaa tässä asiassa. No väritin kuvan (kortin teosta on jo hetki, ja nyt en muista väritinkö copiceilla vai inktenseillä :o ) ja embossasin vielä ilmapallot kirkkaalla. Koristeina esikoisen valitsema kukka, teippiä ja helmenpuolikkaita.

Esikoinen lyöttäytyi taas askartelukaveriksi. Valitsi itselleen paperit, väritti leimakuvan ja valitsi koristeet :). Jotain silppuja olen hänelle antanut ja sellaisia papereita, mitä en itse käytä. Koristeita on myös ostettu hänelle omia, mutta aina joskus irtoaa äiskänkin kätköistä jotain :D. Nyt halusi samanlaisen tähtiympyrän, kuin äitin tekemässä kortissa :). Niin ja ääriviivatarrojakin oltiin taas vailla!

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tekniikka10 kakkonen

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa

Sainpas tehtyä tän kakkosenkin :D. Haasteena oli tuplaembossaus. Embossasin ensin kukat mustalla, väritin Inktenteiseillä, leikkasin irti ja embossasin koko kukan läpinäkyvällä kohojauheella.
Muuten aika yksinkertainen kortti. Koristeena ainoastaan kolme timangia. Kukat on osittain kohotettu. Alimmainen kukka on ainut, jota ei ole kohotettu, mutta en kuitenkaan liimannut sitäkään kuin yläosasta kiinni. Kukan terälehdet ovat irti paperista. Muut kukat on 3D-tarrapalalla kiinni toisen kukan päällä ja toisesta reunasta liimattu korttipohjaan. Kuvassa ei kuitenkaan tuo kolmiulotteisuus kovin hyvin näy.

torstai 26. huhtikuuta 2012

Teekniikka10 viitonen

Tässä haasteessa leimattiin kloriitilla. Tällä osallistuin

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa

Magnolian sydämen leimasin Tiimarin kartongille. Tässä tekniikassa ei kannata valita kovin yksityiskohtaista leimasinta. Niin kuin näkyy, ei ne yksityiskohdat tule esille, kun kloriitti leviää koko alueelle.
Tässä kortissa myös ekat kukkakokeilut. Viime aikoina on tullut katteltua youtubesta erilaisia askarteluvideoita ja noita kukkavideoitakin siellä on vaikka millä mitalla. Tais olla ihan suomalainen video, mistä näihin otin mallia. Näihin on käytety 3 leikkurilla tehtyä kuviota/ kukka. Kynän pyöreällä päällä softiksen päällä pyöristin noita. Yksi kukka on kieputettu keskusaksi ja kaksi muuta vähän vähemmän kieputettu. Valkoisesta paperista leikkasin ja väriä saivat musteenlevittimestä. Suihkutin nämä myös glimmer mistillä, semmosella vaalealla, mutta ei näy kuvassa.
Kokeilut jatkuu...

Ai niin, meinas unohtua!
Tein tuohon haasteeseen alunperin toisen kortin. Mutta hylkäsin sen, tässä näette miksi...


Ei meinaan näy juuri ollenkaan tuo kloriitilla leimattu osuus. Samaa kenkäleimaa olen käyttänyt kuin taustassa embossatussa kuviossa. Tämä oli esselte- merkkistä kartonkia ja ei purru kloriitti tähän, ei...
Koska mallikorteissa kuviot näkyi paljon paremmin, päätin koittaa toista kartonkia ja sehän toimi!

Tätä sitten hieman vielä parantelin

Enkä siis tehnyt muuta, kuin leimasin valkoisella nuo kengät päälle. Mutta ei enää soveltunut tuohon haasteeseen.  Kuvassa värisävyt oikeammat, kuin ylemmässä. Eri aikaan kuvattu, niin valo ei ole ollut sama.




maanantai 23. huhtikuuta 2012


Tämä kortti oli alunperin tarkoitus olla 2-v kortti, mutta koska siitä tuli jotenkin synkkä, enkä keksinyt mitään sopivia koristuksia tuon klemmarin lisäksi, niin tästä tulikin 22-v kortti :D. Saaja on traktori-miähiä, tämä raktori on vaan väärän merkkinen, vaikka väri onkin oikea ;). Toivottavasti ei palio haittaa :D.
Käytin pitkästä aikaa 3-D kuvaa. Niitä pitäiski tuhota enemmän. Oon vähä hamstrannu niitä kortteilun alku aikoina, eikä ne enää tahdo innostaa.

Kiva, kun kävit :)


Tekniikka10 kuutonen

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.

Tässä olis Koukussa kortteihin- sivuston Tekniikkakymppi- haasteen kuudes kortti. Askartelumaalilla maalattu kartongille ja leimattu päälle Archival inkillä. Mustan perhosen päälle leimasin valkoisella askartelumaalilla kans perhosen ja sen päälle vaaleanpunaisella. Tähän on päässy käyttöön myös mun uudet kiekuraleimat <3.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kaikki on vinksin vonksin...

...tai ainakin heikun keikun. Tämän Penny Blackin (?) ankkasen olen joskus saanut leimakuvavaihdosta. Sehän heittää kuperkeikkaa tietenkin siksi, että teksti on kortissa väärinpäin ;). Silppupussin antia on käytetty hyväksi palapeliä kootessa. Tuota punchia on tullut käytettyä toosi vähän, mutta löytyihän sillekin käyttöä :).
Korttini ovat olleet viime aikoina aika pitkälle turkoosiin meneviä. Ja tässäkin kortissa näkyvä tähtipaperi on ollut käytössä aikasta monessa. Mutta minkäs teet, se on niin kiva ja se on mun uudesta halavasta (no joo, olihan sillä hintaa mun kukkarolle, mutta paperia on niin palio, että oli se sillon halpa!) paperikosta. Näkyy tuo mun oma jo loppuneen, mutta linkki menee toiseen saman sarjan paperikkoon. Ihana sekin :).
 Josko nyt vaihtais vähän värimaailmaa, edes hetkeksi :D.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pelaaja- poitsut




Tämä Lily of the Valleyn leima taitaa sopia lähes jokaiselle pojalle ala-asteelta lähtien :D. Teinkin siitä jo kahdelle pelien seurassa viihtyvälle nuorelle miehelle kortit. Kuvat olen väritänyt samaan aikaan Inktenseillä, mutta korttien kokoamisessa oli viikon väli.

Ensimmäisen kortin kanssa ei taas hirveesti asettelu ja koristeet sytyttäneet. Aika yksinkertaisella linjalla taas. Kirjaimet kyllä keksin embossata läpinäkyvällä. Sormet paloi, eikä lopputuloskaan miellyttänyt, niin pistin sitten glossyn siihen päälle. Sit oli hyvä :).

Toisen kortin kanssa olikin sitten draivi päällä :D. Tein tekniikka10:iin niitä tähtiä, niin uitinpa sitten samaan syssyyn nuo kartongista punchatut autotkin uteessa. Sitten paperit ja käytinpä taas teippiä koristeena :). Onnea- sanan alla olevat tähdet eivät kuuluneet suunnitelmiin, mutta hätähousuna sain sotkettua mustetta leiman reunasta sanan alle, joten piti koittaa sitä peittää. Koskahan sitä oppis tarkistamaan sen leiman, ennen ku lätkääsöö sen paperille??

En asiaa ajatellu, kun kortteja tein, mutta nehän hieman muistuttaa toisiaan noiden paperien asettelun osalta. Toisessa keskipaperi on vaan vähän leveämpi ja kuvat eri muotoiset ja hieman eri kohdissa.

Tekniikka10 kolmonen


No nii, nyt tuli uteekin hankittua, ja pääsin toteuttamaan senkin kortin.





Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.


Tässä kortissa on siis nuo tähdet tehty käyttämällä kutistemuovia ja läpinäkyvää uteeta. Kuva on Some Odd Girl:in digileima (images by Kristy Dalman). Nyt tekis taas mieli sanoa, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Tällä kertaa tosin huonosta muistista lopputulos. Oon jonnekin kadottanu mun liukaspintaset kartongit, joten tulostin nämä ihan vesivärilehtiölle. Ei sopinu sitten tussille ollenkaan. Levis vaan :(. Tämä kuva onkin väritetty inktenseillä ja jotenkin nekään ei tahtonu taipua mun tahtoon... Ei värien vika, mutta en osaa värittää näiden hahmojen silmiä...Vai pitäisköhän niitä värittää ollenkaan?
Noiden kutistemuovi-utee-tähtien lisäksi koristeena käytin ekaa kertaa teippiä :). Kovin tuli tällä kertaa tähärellinen kortti :D.

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tekniikka10nelonen

Etenen näissä nyt vähän väärässä järjestyksessä, pari kun puuttuu välistä. Tuplaembossaukseen ei oo vielä tullut kortti-ideaa ja sitten multa puuttuu utee, niin en voi sitäkään haastetta vielä toteuttaa. Mutta tässä tämän haasteen kortti.

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
 Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.


Tekniikkana siis tällä kertaa päällekkäinleimaus. Olen sitä toteuttanut keskimmäisessä taustapaperissa, kissassa ja tekstissä. Keltainen on vähän haastava väri mulle, mutta tais tästä ihan kelvollinen kumminkin tulla :).
Birthday- sana on Penny Blackin setistä, muut, eli kissa Meow ja purrrfect ovat kaikki samasta Inkadinkadon setistä. Valkoista kukkaa on väritetty samoilla musteilla, kuin olen kuvatkin leimannut. Ja nauhasta roikkuu Tähti, jossa teksti "Just for you"
Tän kortin teko oli aika hauskaa, tai oikeestaan noiden leimauksien tekeminen vaan, toi keltainen väri hämäs ;). Pitää muistaa tämä(kin) tekniikka, kun kortteja tekee.

Magnoliahaaste #96

Luonnoksen mukaan tällä kertaa


Tälläisen sain aikaan.

Ihme kyllä, mun kortissa ei perhosia oo, vaikka ne luonnoksessa ovatkin. En vaan omista sopivan kokoisia perhospuncheja tai -stansseja. Mut ruusja sit pyörittelin :). Onnea papru leimattu versamarkilla ja kultaista kohojauhetta päälle. Ruusut saanet värinsä copiceista. Ja kuva on kohotettu tarrapaloilla. Pyöriteltyjen ruusujen alla korttipohjaa väritetty hieman struktuuripastalla.

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Toinenkin haaste

Viime yönä tuli tehtyä toinenkin kortti :). Tällä osallistun Lili's little fairies challengeen.
Aiheena oli "Nauhaa, nappia ja rusettia".

With this card, I take part to Lili's little fairies challenge. Theme was Ribbon, buttons and bows.

Kuva väritetty Inktenseillä.

I have colored this with Inktense pencils.

P*skarteluhaaste 136#

Päätin pitkästä aikaa ottaa osaa paskikseen. Kun kerta on korteille tarve, niin voihan sen samalla tehdä haasteeseen :). Nyt aiheena oli Teippiä ja Perhosia.
Perhoset ei tuota vaikeuksia sitten pätkääkään, mutta teippi! Mitä mä tohon tungen, oli eka ajatus. No, paperit on kiinnitetty teipillä, mut se ei taida tällä kertaa riittää... Enkä sitten keksiny muuta, kuin tuon nauhan, jossa oli teippi valmiina. Toivottavasti se kelpuutetaan :). Perhosia toisessa paperissa ja muutama laserleikattu lentelee mukana myös.

Magnolian leima ja paperit. ainoastaan pitsireunainen paperi on joku tavallinen valkoinen kartonki, mihin tein mun uudella leikkurilla no reunat :). Leimakuva on aiemmin väritetty ja ollut äälläkin esillä. Inktenseillä väritetty ja hilettä löytyy kruunusta ja hamosesta. Struktuuripastaa tuli siveltyä paperien ja korttipohjan reunoihin.
Jotenkin mulla on nyt hukassa näitten Magnolia-korttien teko...Ajatus ei vaan kulje, tai ainakaan en oo kovin tyytyväinen lopputulokseen. Mut tällä mennään tällä kertaa.

Hyvää pääsiästä!


Tein kerrankin pääsiäiskortteja. Lähinnä toi Lily of the Valleyn leima mua siihen hommaan innoitti :). Muuten kortit ei erikoisia ole, aika nopsaa niitä kokoon kyhäilinkin. Samalla koitin tuhota yhtä narsissi-lehtiötä, joka on ollu mulla varmaan jo pari vuotta, mutta jääny oikeastaan käyttämättä. Eihän siitä kyllä kovin montaa paperia kulunu, ku käytin aina seuraavaan korttin edellisen jämät :D. Tehokasta paperinkäyttöä siis!


keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tekniikka10 osa 1

Koukussa kortteihin- sivustolla on meneillään Tekniikka10- haaste. Ensimmäisen haasteen aiheena oli peilileimaus.
Ihan uus juttu mulle. Eka leimaus tais ihan vahingossa onnistua, ku enemmän yritin, niin aina tuli suttua :D. Apuna käytetty isompi akryylileimasin kun meinas tarttua aina paperiin, eikä pysyä palikassa kiinni :D. No, tämmösen siis sain aikaan.



Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n.
Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.



Kortti on kokonsa puolesta ihan omasta päästä :D. Yritin kabinettikorttia tehdä, mutta unohdin kuvaa tehdessäni mitat. Koirat Penny Blackin leima ja teksti Lily of the Valley. Koirat väritetty copiceilla. Pílvet koirien ympärille tehty musteenlevittimellä. Koirien palloissa lisäksi ripaus kimalletta :):