Easter bliss

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pienelle pojalle

Lähipiiriin on syntynyt parikin pientä poikavauvaa. Tässä jo yksi valmistunut kortti. Leimana yksi aiemmin hehkuttamani Lily of the Valleyn leimasin.

Väritykset copiceilla. Palloissa hilettä ja taustan paperia embossattu hilejauheella. Teksti kuuluu tuohon leimasimeen. Enkä lähtenyt lisäämään enää muuta tekstiä. Tuo kertoo kaiken <3.



Lähikuvaa. Embossaukset kimaltaa kauniisti :).


Sisäosaakin koristelin :)

Nyt olis kortti valmis ja lahjakin hommattu. Vielä kun löytyis se sopiva väli, kun pikkumiestä ehtisi katsomaan :).

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Hip Hurraa

Pakko postata heti :D.

Ensimmäinen kortti iki-ihanalla Lily of the Valleyn leimalla :).


Nallukat hypyttämässä sankaria. Kortti menee 9-vuotta täyttävälle pojalle. Koristeita vähemmänpuoleisesti, mutta kuva onkin aika iso.


Tekstissä ja nallukoissa heiman kimalletta :). Väritykset tehty copiceilla. Vasta, kun olin leimannut, tajusin leimanneeni "väärälle" paperille, mutta toimi se noinkin :D.

Pitää lisätä ostoslistalle vielä kirjainleimasimia tai pienten kirjainten stanssi. Koitin tehdä niillä kirjainleimoilla, mitkä mulla on, tuon tekstin, mut ei sopinu nätisti, niin kirjotin sit vapaalla. Sekin jäi vähä reunaan :/.

Hehkutusta ostoksista :D

Voi, nettikaupat on sekä hyvästä, että pahasta :D. Hyvästä askartelutarvikkeiden monipuolistamiseen ja shoppailulla mielen virkistystä, mutta kukkaro ei välttämättä kiitä ;).

Ei oo tullu hirveesti postattua ostoksia erikseen, mut näitä pitää vähä hehkuttaa...


Iik, nää on ihania! Pitkääään näitä kattellu ja nyt tuli tehtyä tilaus. Olis varmaan lähteny muitaki mukaan, mut johonki se raja piti vetää, tai kukkaro olis suorastaan itkeny...
Paitsi, että kohta, ihan kohta (28.3.) näkyy tulevan taas uusia <3. Ehkä niitäki pitää hankkia muutama ;). Pojille kaipaisin vielä lisää leimoja, nyt vaan oli ne loppu, jotka olisin halunnut.

Ja näistä kuvassa olevista tuute näkemään kortteja pitkin kevättä :). Taidan postata tänään jo ekan, nämä kun saapui sopivasti tällä viikolla ja tänään on kaverin pojan synttärit.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Koruja äidille ja tyttärelle

Tälläsetkin on tullu jossain välissä tehtyä.


Simppelimmät käsirenkaat, toinen itselle ja toinen esikoiselle.


Sekä hieman enemmän työtä vaatinut kaulakoru itselle.
Vielä kun olis joku parempi kuvauspaikka. Pääsis korut enempi oikeuksiinsa.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Rannekoru ystävälle

Tämä on jo jouluna saanut uuden omistajan, mutta on jäänyt postaamatta sitten kokonaan.








tiistai 20. maaliskuuta 2012

Nuorta rakkautta

Siskoni poika meni kihloihin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Lahjan mukana meni tämmöinen teelmes.



Miksiköhän mun kihlakorteista pakkaa tulla aina pinkkejä? :D
Penny Blackin hiirulaiset väritetty Inktenseillä ja levitykset vesisäiliöpensselillä. Ja kimalletta päälle :). Mä tarvin selvästi uusia kiekura-leimoja. Samat leimat joka kortissa alkaa kyllästyttämään, ainakin tekijää. Mulla olis lahjakorttikin tuhlattavaksi Paperinauhaan, meinaa vaan olla hankalaa päättää, mihin sen käyttäisin. Olis niin monta "mä tarviin" ja "pakko saada" juttua mielessä :D.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Talviset rippijuhlat

Tällä kertaa vuorossa oli miehen kummipoika. Koska oon tuosta helmeilystäki innostunu, päätin käyttää sitäkin kortissa.



Yksinkertaisella meiningillä jälleen, mutta sopii mielestäni tähän. Mietinkin jo, että tuliko tästä liian tyttömäinen, mutta ei kai? Nurkan kiehkuran meinasin tehdä ensin kokonaan noista helmistä, mutta sitten päätinkin käyttää tuota pearlmakeria. En vain saanu niin tasaista jälkeä sillä aikaiseksi, kuin kuvitelmissani :D.

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hamonen

Esikoinen tykkää käyttää trikoohameita/ tunikoita ja äiskän mielestäkin ne on kivoja. Lisäksi oon hullaantunu LiandLon kankaisiin. Tämä kangas odotteli jonkun aikaa, että ehdin istahtaa ompelukoneen ääreen. Kaavat piirsin itse aidosta LiandLon hamosesta.


Simppeli tehdä ja kiva käyttää :). Pitää vissiin hommata lisää kankaita :D.

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Synttärikorteilla jatketaan :)

Pitkästä aikaa sain taas tänneki jotain laitettua. Mua jo muistutettiinkin tästä ;). Täs olis parit tammikuussa valmistuneet synttärikortit.




Aika yksinkertaisin eväin menty taas. Ai, miten niin ei oo ollu kunnolla aikaa?? :D
On viime aikoina jääny turhan viime tippaan tua askartelu ja se kyllä näkyy. Mulla on vielä isompi neiti yleensä mukana touhaamas omiansa, menee se oma askarteluinto jotenki siinä. Kumpa siis sais ihan rauhas touhuta, eikä lisätilakaan olis pahitteeksi :).
Nii juu, molemmissa korteissa käytetty Dustin Piken digileimoja.