Easter bliss

lauantai 31. joulukuuta 2011

Osallistu canvas-taulun arvontaan


Löysimpäs tälläisen pienen studion blogin, jossa on käynnissä arvonta. Palkintona 30x30 kokoinen canvas-taulu  omasta kuvasta. Arvontaan voi osallistua 15.1. klo 12.00 asti.


Studio different

lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua!



Haluan näiden tonttu-siskosten myötä toivottaa kaikille lämmintä ja rauhallista Joulunaikaa <3

tiistai 20. joulukuuta 2011

Jouluinen -vai sittenkin talvinen- kranssi


Tähän on ollut tähdet valmiina jo vuoden, ellei peräti kaksi. Riisuin vanhan kranssin, jota en enää ollut käyttänyt vuosiin, edellisistä koristuksista ja liimasin kuumaliimalla nuo tähdet paikalleen. Malli löytyy Lämmin joulu- nimisestä kirjasta.

Meille on vuosi sitten vaihdettu uusi ulko-ovi, enkä siihen ole malttanut mitään nauloja lyödä (en edes tiedä mihin kohtaan löisin, kun keskellä ovea on melkein koko oven pituinen lasi), siksi kranssini roikkuu oven vieressä seinällä :).

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Tonttulakkeja


Meillä on kyllä pari lasten tonttulakkia, mutta ne on erilaiset keskenään. Ja kun kerta iskee ajatus tonttulakista, niin pitäähän sellaset sitten tehdä :D. Molemmat tytöt sai tämmöset mösät. Pahoittelen kuvan heikkoa laatua :).

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pipoja

Ompas edellisestä päivityksestä aikaa! On vissiin ollu vähä kiirus. No, jotain on tullut tehtyäkin, vaikka välistä tuntuu ettei ole aikaa, tai sitten puuttuu inspis. Nämä on valmistuneet jo lokakuussa vai oliko se marraskuun alkupuolta.



Lapsen kaverille tuli tehtyä kaksi talvimallin neliöpipoa. Päällinen velouria ja vuorena fleeceä. Tarkoitus oli tehdä vain yksi pipo, mutta ekasta tuli liian pieni, joten tein toisenkin. Koska olin tehnyt pipoon brodeerauksen, mietin mitä pipolla teen, koska sitä ei voi muillekaan antaa, kun ei tunneta muita saman nimisiä. Keksin sitten siistin tavan, millä sain pipon isommaksi, joten siitäkin tuli ihan käyttökelpoinen :).

Joulukortteja en tänä vuonna ehtinyt tekemään, mutta jotain muuta päivitettävää kyllä löytyy, kunhan ehdin :).