Easter bliss

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Päähänpisto

Etsin materiaali ihan jotain toista korttia varten, kun törmäsin tähän teksti-taustaleimaan ja tuohon keijuun. Keiju kuuluu ihan ensimmäisten hankkimieni leimojen joukkoon, enkä ole sillä mitään piiiitkään aikaan tehnyt.
 Liityin koukussa kortteihin sivustoon, erityisesti löytääkseni vinkkejä uusiin tekniikoihin. Ja olihan niitä siellä :)). No masking-tekniikka oli ennestäänkin tuttu, en vain ollut ikinä sitä itse kokeillut. Siitä se ajatus sitten lähti...


Ensin siis leimasin tuon keijun valkoiselle kartongille. Sitten toinen samanlainen tavalliselle paperille. Sen leikkasin irti ja peitin korttiin tulevan keijun. Leimasin tekstit päälle ja pyöräytin musteenlevittimellä ruskeaa ja vähän oranssia  päälle. Sitten päällyskuva pois. Taustapaperin reunat ressasin ja taitoin nurkan. Jotain teki mieli lisätä, niin pistin tuon taitetun nurkan kohdalta pilkottamaan tähden :). Nauhojakaan en ole tuolla tyylillä käyttänyt pitkän aikaan. Ruskeaa taustapaperia oli huonosti, olis vissiin pitäny tehdä seki vielä itte ;). 
Tekstiä en lisännyt, kun en tiennyt mitä olisin laittanut. Sopiiko tämä synttärikortiksi? Hih, en edes tiedä kenelle tämän voisi antaa, mutta kun nyt vaan teki mieli tehdä tälläinen :D... Kovasti mietin myös, että tarvisko tohon jotain vielä lisätä, mutta kun en keksi mitä.

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Sinisiä perhosia

Hei taas! Tällä kertaa olis tällänen samalla tyylillä itse tehty tausta, kuin edellisessäkin kortissa. Tähän vain en laittanut sitä embossausta. Kuvaksi kyllä valikoin taas 3D:n


Koristuksia miettiessäni tuli mieleen höyhenet. Muiden korteissa olen niitä nähnyt, mutta itse en ole vielä kertaakaan käyttänyt. Tähän ne mielestäni sopivat oikein hyvin. Olisin vain laittanut valkoiset, mutta kun pääsisäiseltä jääneestä höyhenpussista ei sellaisia löytynyt, niin piti tyytyä sinisiin.


perjantai 24. kesäkuuta 2011

Railakasta Juhannusta kaikille!

No meidän juhannus ei mitenkään erityisen railakas oo :D. Minä kun en voi juhlia aikuisten tyylillä tämän ison mahani ansiosta, niin vietetään sitte ihan vaan rauhallinen perhejuhannus. Hyvää ruokaa ja muuta herkkua ja yhdessäoloa.

Näytille tälläinen kesäinen kortti.



Tässä on itse tehyt tausta. Musteenlevittimellä paria vihreää pohjaan ja tummemmalla vihreällä perhosia niin, että on tummempia ja haaleampia perhosia. Sellaisena tuo tausta odotti sopivaa korttia varmaan useamman kuukauden. Sitten kun innostuin niihin valmistujaiskortteihin embossaamaan sitä kimallusjauhetta, niin pistinpä sitten tähänkin samalla noiden tummimpien perhosten päälle :).

Kuvaa piti hetken miettiä. Päätin sitten tuhota vähän välillä noita 3D -kuvien valtavaa varastoa. Ensin kun tuli korttiaskartelussa innostuttua tuosta tyylistä ja tietysti hankittua kuvia vino pino. No, nehän sitten ei tuntunu enää ollenkaan niin hienoilta, kun löysin leimailun ihmeelliseen maailmaan. Sinne ne on jääny laatikon pohjalle... Tähän kuvista valikoitui aika pieni, mutta ihan söpö kukkakimppu. Piti tosissaan miettiä, mikä kävisi parhaiten tuon taustan kanssa. Kuvasta sitten valikoitui vielä tuo vaaleanpunainen vihreän värin kaveriksi.


torstai 23. kesäkuuta 2011

P*skis #96

Pitkästä aikaa ehdin ottaa osaa P*skarteluhaasteeseen.(Aiheena resepti: tagi, pitsiä ja hyppysellinen Blig Blingiä.) Ja  melkein vahingossa vielä :P. Aloin vaan tekemään korttia muut jutut mielessä ja sitten totesin koristeluja miettiessäni, että voisin ujuttaa korttiin sen tagin, palan pitsiä ja hiukan bling blingiä.

Miten pienestä se kortin tekeminen voikaan lähteä. Tein toista korttia varten cuttiksella yhden taustan ja aloin sitten miettimään, että mihin voisi käyttää siitä jäävän osan, tavallaan kehyksen.

No se idea onkin sitten tuossa oikeassa yläkulmassa :).
Ja kortti sisältä...


Ja kun se kortti on kiinni, näyttää aukkokohta tältä



Kortista löytyy siis vaaditty tagi, pitsiä ja blingiä edustaa nuo muutamat timangit alakulmassa sekä kimaltava tagi. Molemmat valkeat kehykset on valkoista helmiäiskartonkia.
Ai niin, väritykset tällä kertaa Inktenseillä ja pensselillä. Pitäis varmaan hommata sitä maalausnestettä ja harjoitella sitäkin tapaa.


Kiitos hoitotädille

Meidän esikoinen oli viime viikolla viimeisen kerran hoidossa. Hoitotädille pienen muistamisen kera meni tälläinen kortti. Vähän yhtäkkiä tuli kursittua kokoon, mut ihan kiva tästä silti tuli :).
Pari kuvaa vähän lähempää...




Tuon sydämen leikkasin cuttlebugilla ihan perus vaaleanpunaisesta kartongista. Musteenlevittimellä sit vähä noita reunoja sävyttelin. Kimallusta lisäsin vähän itse kuvaan ja kuvaa reunustavaan pinkkiin paperiin. Kuvan olen joskus vaihdossa saanut, olisiko Penny Black?

Nyt me saadaankin ton neitin kanssa nauttia kesästä ja odottaa loppukesästä syntyvää uutta tulokasta perheeseen <3. Jos tuolta tulevalta isoltasiskolta kysytään, niin vuoroin on saamassa pikkusiskon ja vuoroin pikkuveljen. Katotaan kumpi toteutuu :).


keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

3 ja 30

Samassa taloudessa vietettiin 3- ja 30- vuotis synttäreitä.

Nuoremmalle sankarille meni tälläinen Magnolia-poitsu.


Jostain syystä nyt oli vaikea valita kuvaa 30v -korttiin. Päädyin kumminkin tähän Karen´s Doodlesin digileimaan.

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kerta kiellon päälle

No nii. Nyt on kameralla leikitty ja kuvat sain kuin sainkin koneelle. Vähä meinas ottaa hiatahan, mutta onnistui lopulta. Ei silti, ei siinä mitään vaikeeta ollu, mulla oli vaan pitkät piuhat ;).

Ehdin jo mainostaa, että nyt riittää valmistujaiskortit. No unohdin sit kameralla olleet kaksi korttia. Esitellään ne sit tässä postauksessa.

Nii ja nyt nämä uudella kameralla otetut kuvat on isompia, kuin aikaisemmat. Kertokaa siis, jos sivujen latautuminen kestää tarpeettoman kauan, niin tiedän pienentää niitä vielä.

Siskon poika ja hänen tyttöystävänsä valmistuivat molemmat ammattiin ja pitivät yhteiset juhlat. (Harjoitusta joskus koittaville kihlajaisille?) Tein siis yhteisen kortinkin, kun lahjakin oli yhteinen :).



Sisäpuolella oli tälläiset "näköiskuvat" ;). Yritin noita jo tukkia etusivullekin, mutta totesin, etten saanut niitä mitenkään nätisti siihen sopimaan ja lisäksi koristusta. Siispä tein etukannesta sen juhavamman koristeluineen ja laitoin nää tänne sisään.



Myös miehen siskon poika valmistui ammattiin. Hänelle lähti tälläinen kortti. Vähän särmää koitin saada tuolla kuviollisella paperilla. Oli vähän kärsinyt laatikossa ja kun mietin, mikä kohta olisi sopiva leikata, niin leikkasin sit sellasesta kohdasta, mikä oli jo vähän valmiiksi rutussa ja ruttusin vähä lisää :). Tämän paperin taustakartongin reunat ressasin.

Vielä viimeiset yo- kortit

On taas vähän jäänyt tämä päivittäminen. Edetään nyt kumminkin järjestyksessä ja laitetaan nää vanhimmat ensin. Valmistujaisviikonlopusta alkaa olla jo aikaa, tuntuukin tyhmältä vielä postata näitä, mut laitetaan ny esille :).

Aloitetaan tyttömäisillä lakki-korteilla. Vastinetta poikamaisemmille aiemmin esitellyille versioille.


Ja sisäpuolen koristelu


Ja toinen

Sisältäkin


Tein lakkikorttien lisäksi Magnolia- kortitkin. Tytölle ja pojalle.



Tässäkin sisälle pääsi kiekura






Tässä kortissa käytin ekaa kertaa tollasta kidettä. En nyt vaan millään muista miksi sitä sanotaan :D. Tähtien päälle ripottelin, josko ne vähä säihkyis ja olis ehkä pojan korttiin vähä rouheempi vaihtoehto ku perinteinen hile ;).

Sisälle tuli kiekurat ilman kimallusta

No nii, seuraava päivitys onkin sitten jotain muuta, kuin näitä valmistujaiskortteja. Alkaa jo vähä kyllästyttää nämä...
Tuli täytettyä pyöreitä tossa kesäkuun alussa ja sain lahjaksi järjestelmäkameran <3. Sillä oonkin sitte näpsiny myös valmistuneista korteista kuvat. Enää olis se onglema, et pitäis saada ne kuvat koneelleki :D. Joten vetäydyn tästä leikkimään kameran ja koneen kanssa, josko saisin teille sit niitä kuvia esille.